Canons Creative Workspace-løsninger

Vælg den kombination af hardware, software og services, der vil hjælpe jeres virksomhed med at skille sig ud fra mængden med engagerende printmarketingmaterialer og enestående forretningskommunikation, der alle printes i kontormiljøet, så I får fuld kontrol over alle opgaver.
Få mere information

Canons Creative Workspace-løsninger

Vælg den kombination af hardware, software og services, der vil hjælpe jeres virksomhed med at skille sig ud fra mængden med engagerende printmarketingmaterialer og enestående forretningskommunikation, der alle printes i kontormiljøet, så I får fuld kontrol over alle opgaver.
Canon Camera

Kreative marketingmaterialer on-demand

Opret on-demand-printmaterialer til engagerende, kreative kampagner direkte fra jeres kontor – hvormed I kan reducere printomkostninger og produktionstid, og det giver jer fleksibilitet til at tilpasse dokumenter efter behov.

Forretningskommunikation

Øg produktiviteten og muliggør digital transformation med automatisering af workflows, samtidig med at kundeoplevelsen forbedres og omkostningerne reduceres, med en række sikre og bæredygtige løsninger. Opret og distribuér interne forretningsdokumenter, fra præsentationer til kontrakter, med lethed.

Canon Camera

Fordele ved Creative Workspace-løsninger

Canons omfattende Creative Workspace-løsninger kan hjælpe jer med at:

Øg kundeengagementet

Skab marketingmaterialer af professionel kvalitet, der skærer igennem for at fange opmærksomhed og drive kundeengagement, der fremkalder respons og inspirerer kundeloyalitet.

Forbedr produktiviteten

Mindsk jeres produktionsplan for kampagner, og administrér nemt jeres printerkø med enkel tilpasning og redigeringsfunktioner i sidste øjeblik og automatiserede processer til gentagne opgaver.

Aktivér samarbejde

Del intuitive løsninger, der ikke kræver specialistviden blandt jeres team, og nyd godt af problemfri cloud-forbindelse, som gør det nemt at samarbejde overalt. Skub jeres kreative grænser med en bred vifte af værktøjer, der støtter dig i jeres digitale transformationsrejse.

a group of people working together

Opnå bedre bæredygtighed

Stol på energieffektive enheder med analyseindsigter, der gør det muligt at optimere printmiljøet. Få vist og redigér hver enkelt opgave for at undgå unødigt spild og reducere jeres miljøpåvirkning ved at eliminere behovet for levering fra en outsourcing-partner.

Få bedre omkostningseffektivitet

Øg omkostningseffektiviteten med fuld synlighed i brugen for at spare på driftsomkostningerne – uden at gå på kompromis med outputkvaliteten.

Styrk sikkerheden

Hold jeres data sikre og kompatible med 360 graders sikkerhedsfunktioner og -services.

et billede af medarbejdere, der ser på en bærbar computer sammen

Har I brug for hjælp?

Få mere at vide om, hvordan jeres virksomhed kan drage fordel af vores Creative Workspace-løsninger

Office professionals in the office enjoying benefits of Universal Output Queue

Relaterede produkter

Udforsk vores innovative hardware- og softwareløsninger, der kan hjælpe jer med at øge produktivitet, effektivitet og sikkerhed.

 • imagePRESS C270-serien

  Opnå hurtigt print og scanning på tværs af en lang række papirformater med en sikker og bæredygtig A3 farve-multifunktionsprinter.

 • imageRUNNER ADVANCE DX 8900-serien

  Øg sikkerheden i jeres virksomhedsmiljø med en smart og bæredygtig A3 sort/hvid-multifunktionsprinter.

 • uniFLOW Online

  En avanceret print- og scanningsløsning, der hjælper virksomheder med at kontrollere, hvem der får adgang til dokumenter, godkende brugere og holde printjob sikre, i clouden og i den virkelige verden.

 • Fiery-løsninger

  Med professionelle printløsninger til arbejdspladsen tilbyder Fiery brugervenlige produkter til enestående printkvalitet og brugervenlighed, så I kan opnå problemfri integration til alle jeres printbehov og levere ensartede resultater i høj kvalitet.

 • PosterArtist

  PosterArtist, der giver jer tusindvis af design lige ved hånden, er et intuitivt, kreativt webbaseret program med tusindvis af designskabeloner og arkivbilleder, der hjælper jer med at skabe iøjnefaldende printmaterialer.

 • Therefore

  Dokumenthåndteringssoftware, der muliggør indholdsstyring og effektive workflows. Opret en central database på jeres egen server for at hente dokumenter og oplysninger til jeres organisation.

 • ObjectifLune

  Med avancerede printløsninger til at begynde jeres digitale transformationsrejse med software, der gør det muligt at oprette og distribuere jeres vigtigste dokumenter og automatisere jeres forretningskommunikationsprocesser.

 • Udforsk Digital Transformation Services

  Driv jeres digitale transformationsrejse fremad, uanset hvor I arbejder fra.
  Udforsk relaterede services
  An AI image representing digital transformation

  Få mere at vide

 • Administration af informationssikkerhed i et hybridt arbejdsmiljø

  Få vigtige tips til sikker håndtering af data med Canon, uanset hvor jeres arbejdsstyrke er baseret.

 • Sådan vedligeholder og accelererer I produktiviteten på en hybrid arbejdsplads med Canon

  Udstyr jeres virksomhed med de rigtige værktøjer til at øge produktiviteten.

 • 5 tips til bedre virksomhedsdrift

  Få jeres strategi i form med denne essentielle to-do-liste, lige fra genplanlægning af jeres daglige workflows til skift til clouden.

 • Få mere at vide, og kontakt vores eksperter