PRODUKTER

Canon CU-serien

Hos Canon har vi forpligtet os til at forbedre bæredygtigheden i hele vores virksomhed i overensstemmelse med FN's mål om bæredygtig udvikling. Et aspekt af dette er at reducere miljøpåvirkningen fra råmaterialeindkøb og produktionstrinnene i produktets livscyklus, samtidig med at vi understøtter den cirkulære økonomi.

Mød vores nyeste portefølje af renoverede enheder – Canon CU-serien. Støt jeres egne mål for bæredygtighed med Canons godkendte, renoverede printere og multifunktionsprintere af høj kvalitet.

Hvad er en renoveret printer?

Når levetiden er slut, returneres printere fra vores imageRUNNER ADVANCE-serie til leverandører, som kontrollerer, om de er egnet til renovering for at forlænge deres levetid.

Printere, der indgår i renoveringsprocessen, sendes til en lokal facilitet, der er godkendt af eksperterne fra vores europæiske test- og kvalitetscenter i Giessen, Tyskland. Disse faciliteter følger strenge retningslinjer og processer for at kvalificere sig til Canon Giessen-certificering.

Det er en tilgang, der åbner døren for print i høj kvalitet til budgetbevidste virksomheder, da printeren bærer Canons godkendelsesstempel og garanti for kvalitet, samtidig med at den koster mindre end et tilsvarende nyt produkt.

interior

Hvordan renoverer vi vores printere?

Vores renoveringsprogram sker på lokalt niveau. Vores regionale kontorer sorterer printere efter endt levetid, og dem, der er egnet til renovering, vil blive bragt til lokale faciliteter for at blive rengjort, repareret og testet. Kun enheder, der har bestået de strenge test- og kvalitetskriterier, kan sælges under Canons Certified Used (CU)-label.

components-22

Canon – garanteret kvalitet

Med vores renoverede printere får I driftssikker ydeevne, som I kan stole på, takket være den strenge kvalitetskontrol, vi har indført. Da hver printer leveres med vores garanti, får I endnu mere ro i sindet.

CU-serien omfatter et bredt udvalg af printere med både A4- og A3-formater og enten farve- eller sort/hvid-løsninger, der opfylder jeres printbehov, uden at gå på kompromis med produktivitet, sikkerhed og outputkvalitet. CU-serien er ikke kun et godt alternativ til helt nye eller genfremstillede printere, men den hjælper også jeres virksomhed med at nå målene for bæredygtighed.

interior-10

Fordele

  • Driftssikker kvalitet

    Vores renoverede enheder gennemgår strenge tests for at sikre, at de opfylder vores standarder for driftssikkerhed og ydeevne.

  • Lavere omkostninger

    CU-seriens printere har en attraktiv pris, så I kan få mest muligt ud af jeres printbudget.

  • Lev op til jeres bæredygtighedsmål

    Hver CU-serie af printere bidrager til den cirkulære økonomi og reducerer e-affald samt opfylder mange organisationers krav til bæredygtige indkøb.

Download brochure

Relaterede produkter og løsninger

Se mere

Kontakt vores eksperter for at få mere at vide