ARTIKEL

Reducér miljøpåvirkningen med imageRUNNER ADVANCE ES

Vores imageRUNNER ADVANCE ES-serie af multifunktionsprintere er et eksempel på, hvordan teknologisk innovation kan kombineres med bæredygtighed.
Hent billedbogen
Canon Camera

Skiftet til nye produktionsmetoder

Den traditionelle produktionsmetode med at bruge materialer én gang og derefter smide dem ud har resulteret i et betydeligt spild af ressourcer og øget miljøpåvirkning. Ifølge FN går der hvert år ædelmetaller for milliarder af kroner tabt, hvilket fører til forurening af vores naturlige vandveje.

Vores renoverede maskiner repræsenterer et skift mod en mere bæredygtig praksis, hvor vi genbruger og genanvender materialer. Denne tilgang reducerer ikke kun behovet for nye råmaterialer, men reducerer også CO2-udledningen i forbindelse med udvinding, produktion og transport af nye produkter.

Vores ES-serie af multifunktionsprintere viser, at det er muligt at skabe en enhed ud fra eksisterende dele uden at gå på kompromis med kvalitet eller effektivitet. Hvert produkt i denne serie er fremstillet med mindst 90% genanvendte komponenter, hvilket understøtter den cirkulære økonomi og bidrager til en markant reduktion af CO2-udledningen i forbindelse med produktionen med mindst 90 % sammenlignet med tilsvarende nye modeller.

Genfremstillingsprocessen for en imageRUNNER ADVANCE ES-multifunktionsprinter

1. Vores bedst sælgende modeller indsamles efter brug fra hele Europa og sendes derefter til vores dedikerede genfremstillingsvirksomhed i Giessen, Tyskland. Når enhederne ankommer til Giessen, gennemgår de først et grundigt tjek for at sikre, at de er egnede til renovering. Efter denne indledende vurdering bliver enhederne afmonteret ned til chassisrammen. Dernæst rengøres hver komponent grundigt og gennemgår derefter et grundigt kvalitetstjek. Om nødvendigt repareres eller udskiftes komponenterne.

2. Genfremstillingsprocessen er detaljeret og omhyggelig. Maskinerne samles igen på en standard produktionslinje på fabrikken ved hjælp af en kombination af eksisterende og nye dele. Harddiskene i enhederne slettes og omformateres, og hver maskine opgraderes med den nyeste firmware. Det sikrer, at de renoverede enheder ikke kun er funktionelle, men også opdateret med den nyeste teknologi. Tællerne på enhederne nulstilles også, hvilket i bund og grund bringer dem tilbage til en tilstand som nye.

3. En vigtig del af vores genfremstillingsproces er vores tillid til de genfremstillede enheder. Derfor kommer alle genfremstillede maskiner i ES-serien med en helt ny garanti, der svarer til garantien for nye maskiner.

4. Før en printer i ES-serien forlader fabrikken, gennemgår den en række tests og gennemgår en streng kvalitetskontrol. Det sikrer, at hver printer er i perfekt stand, når den sælges.

Den effektive genanvendelse af materialer i vores ES-serie gør den til et økonomisk attraktivt valg, da den tilbydes til en lavere pris end helt nye modeller. Dette gør serien til en ideel løsning for virksomheder, der ønsker at kombinere miljøhensyn med omkostningseffektivitet.

Ved at udvælge de mest populære modeller fra vores imageRUNNER ADVANCE-serie til genfremstilling sikrer vi, at hver multifunktionsprinter ikke kun er mere bæredygtig, men også robust og pålidelig. Printerne er designet til at modstå de daglige udfordringer i et travlt kontormiljø og forventes at levere høj ydeevne i mindst tre til fem år frem - og formentlig mange flere.

Er du interesseret i at høre mere om Canons imageRUNNER ADVANCE ES-serie?

Læs mere