ARTICLE

Kompromisløs produktivitet

Maksimér output og ydeevne med Canons grafiske produktionsprintere.
Kompromisløs

Kompromisløs produktion

Canon er dedikeret til at udvikle de bedste, mest produktive og grafiske produktionsløsninger der kan åbne jeres virksomhed op for nye applikationer og forbedre jeres produktion. Canon har markedets absolut bredeste sortiment, så vi sikrer, at vi har lige præcis den løsning der kan forbedre jeres dagligdag.

Hvilken printer har du brug for?

Ark-produktion

 • Ryk dine kreative grænser

  Sæt helt nye standarder for farve produktivitet, applikationsmuligheder og kvalitet. Når kun det bedste er godt nok! Produkter beregnet til de højeste-print volumer, som kan tilpasses alle printmiljøer, der ønsker at opnå større volumener, flere applikationer, højere kvalitet og større fortjeneste.

 • Ægte fleksibilitet

  Når Sort/hvid Produktivitet og hastighed er intet værd uden konstant og ensartet output. Opnå professionel printkvalitet, som altid imponerer.

 • Inkjet arkproduktion

  varioPRINT iX-serien revolutionerer kommercielt print. Den kombinerer enestående billedkvalitet og et bredt medieudvalg med inkjets høje produktivitet og attraktive omkostningseffektivitet.

Rulle-produktion

 • Baneprint

  Oplev vores avancerede og omkostningseffektive løsninger, der er perfekte til en lang række grafiske applikationer på mange forskellige typer af medier. Uanset om I ønsker print af fakturaer, bøger, tidsskrifter eller andre grafiske applikationer, så har vi den perfekte løsning.

 • Labelproduktion

  Din vej til vækst indenfor labelproduktion. Mød Canon LabelStream 4000 serien, en 6 farve UV inkjet produktionsløsning, der er skræddersyet til selvklæbende labels og fleksible packaging applikationer.

Storformatprint

 • Skilte og POS

  Plakater, roll-ups og bannere er nemt at printe. Med Canons teknologi kan du printe færdige dokumenter, som er klar til montering direkte fra printere – uden efterfølgende skærearbejde. Du kan også printe på udendørsmedier og selvklæbende folier til f.eks. vinduesdekorationer.

 • Storformat produktion med UVgel

  Udforsk nye forretningsområder med et forbløffende udvalg af applikationer print i fejlfri gloss eller luksuriøs mat finish, uanset medie. Fremstil tapeter, flotte skilte eller luksuøse for- eller bagbelyste displays, samtidig med at I kan overholde selv de strammeste deadlines og producere applikationer til lave omkostninger.

 • Grafisk flatbed produktion

  Fremragende flatbedprintere til print i høj kvalitet med fokus på ease of use og produktivet. Lige fra entry modeller til highend flatbed produktion i en industriel skala

VIL DU HØRE MERE

MEDIA GUIDE

MEDIA GUIDE

Find kompatible medier og farveprofiler til både stort og lille format.

Large Format Printing

Der er en klar tendens til, at flere virksomheder selv printer plakater, tegninger og bannere.

Canon Camera
Produktionsprint

Produktionsprint

Maksimér output og ydeevne med en forbedret produktionsprinter. Du kan printe på mange typer af papir og medier. Oplev kvaliteten: