ARTICLE

Kompromisløs kvalitet i farve og sort/hvid

Kompromisløs kvalitet i farve og sort/hvid

Produktionsprint

Løbende tilpasning. Klar til alle job.

Print finder stadig nye og kreative måder til at klare sig sideløbende med digitale medier. Fra brochurer til bannere og visitkort til pjecer hjælper Canon imagePRESS jer med at udvide jeres udbud takket være dens evne til at producere store volumener og skabe output med højere avancer.

Ubegrænsede muligheder med Canon

Canon har tre imagePRESS serier, som giver en bred mulighed for fleksibilitet ved digitalt print af både små som store oplag og effektiv produktion, såvel som offset-lignende kvalitet i en række forskellige applikationer.

Takket være dens alsidige funktioner kan konfigurationen ændres, så den passer til netop jeres behov, hvilket giver fleksibilitet med hensyn til hastighed, applikationer og finishing-muligheder – i én komplet pakke.

Canon Camera

Du kan printe på mange typer af papir og medier. Oplev kvaliteten:

Video

En fleksibel squarefold løsning kombineret med imagePRESS printer

Modulopbygget løsning til inline-hæftefremstilling af professionelle ryghæftede og kvadratisk foldede hæfter i højeste kvalitet. Designet til både interne og kommercielle trykkerier.

Canon Camera

Video

Ryk jeres kreative grænser med imagePRESS C170-serien

Uanset om I er en lille eller mellemstor virksomhed, et kreativt bureau, eller I arbejder i et internt printmiljø, giver disse printere nem kontorfunktionalitet og professionel kvalitet til at udvide jeres printmuligheder. Den intuitive løsning til at skabe kundeengagement.

Canon Camera

Video

Opdag, hvordan imagePRESS C910-serien kan udvikle jeres produktionsvirksomhed

Vær klar til hvad som helst, vælg en alsidig printer, der kombinerer fleksibilitet, produktivitet og driftssikkerhed med konstant høj kvalitet og som kan måle sig med offset.

Canon Camera

Video

Oplev imagePRESS C10010VP med helt nye standarder indenfor produktivitet

Overhold selv de strammeste deadlines med uafbrudte print i høj hastighed og høj kvalitet hele dagen og hver dag. Oprethold jeres maksimale produktivitetsniveau selv med blandede medier.

Canon Camera

Video

Klassens bedste ydeevne med enestående printkvalitet

varioPRINT 6000 TITAN-serie er en komplet monokrom produktionsprinterløsning. Imponerende høj printkapacitet bliver kombineret med innovative funktioner og solid konstruktion med henblik på at levere resultater, der er helt uovertrufne.

Canon Camera

Vil du høre mere?

Relaterede produkter