Hvorfor ikke printe selv?

Det er en klar tendens, at flere virksomhed selv printer plakater, tegninger og bannere

Bestil gratis inspirationspakke

Øg effektiviteten og lønsomheden, ved selv at printe i store formater

Flere og flere virksomheder får øjnene op for de fordele, man opnår ved selv at printe i store formater. Mange nævner uafhængigheden af eksterne leverandører som én af de vigtigste årsager til at investere i en storformatprinter.
Canon tilbyder storformat-løsninger til alle tænkelige formål og behov. Vi dækker alle brancher - lige fra byggeri og fremstilling, detail og fritidssektoren, trykkerier og printshops til de mest krævende fotografer og kunstnere.

Bestil gratis inspirationspakke
Canon imagePROGRAF PRO is printet a beautiful picture

Der er mange gode grunde til selv at printe i store formater. Her er de tre vigtigste

Hvilke dokumenttyper bruger du?

Vil du bestille en prøve og høre nærmere?

Se Søren Solkær fortælle om sit arbejde med print i store formater

Bliv klogere på hvordan den succesfulde fotograf Søren Solkær mikser det kunstneriske med det kommercielle i hans arbejde med foto og print. Og hør hvordan Canons imagePROGRAF-printer gør en forskel i hans hverdag.


3 fordele ved at ved at vælge en TM-storformatsprinter

Opdag tre af de unikke fordelene ved at printe med en storformatprinter fra Canons TM-serien, f.eks. den vandfaste blæktype og muligheden for at printe til kant.


Udskriv og montér en roll up på under 15 minutter

Se, hvordan du kan udskrive og montere en roll-up på under 15 minutter. Det eneste du skal bruge er: en imagePROGRAF-printer, et medie at printe på og en roll up kassette.


Print til kant med Canon storformatprinter

Se hvor nemt og enkelt du printer flotte plakater, roll-ups og fotos helt uden hvide kanter med Canon storformatprintere.


Ubegrænset muligheder med Canon

Du kan printe på mange typer af papir og medier. Alt fra almindelig 80 g/m2 papir, til mat plakat-papir, halv- og helblanke fotopapirer, roll-up film, banner-materialer til inden- og udendørsbrug, selvklæbende folier til f.eks. vinduesklæb og meget mere.

Bestil gratis inspirationspakke
Canon-imagePRO-PRO-6100s-P4P-HR-960x960

Related solutions/products