digital photo professional express
alt text goes here

Digital Photo

Professional Express

Download til iOS

Digital Photo Professional Express

Canons Digital Photo Professional Express (DPP Express)* er en løsning til bærbare og trådløse digitale fotograferingsworkflows og giver dig nogle af de effektive funktioner fra Canons DPP-software til computere til din kompatible iPad. Når den arbejder sammen med Canons Camera Connect-app, gør Canons Digital Photo Professional Express det muligt at importere, gennemse og redigere .CR3 Canon RAW- eller JPEG-billeder, når du er på farten.

* Bemærk: Digital Photo Professional Express-app, version 1.2.0 og frem, vil være tilgængelig mod et månedligt abonnementsgebyr fra oktober 2019. Yderligere oplysninger vil snart være tilgængelige.

Opret trådløs forbindelse

Med Camera Connect-app'en* installeret på din kompatible iPad er det let at oprette trådløs forbindelse til dit kamera for at downloade billeder. Billeder, der er gemt på kameraets hukommelseskort, kan downloades øjeblikkeligt og automatisk til gennemgang, deling eller redigering i DPP Express-app'en.

camera and app

Fremkald dine billeder, mens du er på farten

Når billederne er importeret, kan du gennemse, behandle og redigere Canon .CR3 RAW og JPEG i fuld opløsning ved hjælp af Canons konverteringsprogram til originale RAW-filer, og du kan være tryg ved, at dine filer behandles med den bedste kvalitet og det bedste farveoutput.

using the app

Opret og anvend redigeringshistorikker

For at oprette og sammenligne forskellige versioner af det samme billede aktiverer DPP Express flere redigeringshistorikker. Denne funktion, der er praktisk til at skelne mellem og sammenligne effekter eller indstillingsændringer på samme billede, opretter op til fire redigeringshistorikker til visning og lagring. For at anvende de samme korrektioner på forskellige fotografier kan redigeringshistorikker også kopieres og indsættes mellem billeder ved hjælp af DPP Express-justeringsfunktionerne til kopiering og indsættelse.

edit histories on app

Download nu

Digital Photo Professional Express-app'en kan downloades fra Apple App Store til kompatible iOS-enheder.


Kompatibilitet

OS-version: iOS 11.4
Enheder: iPad Pro alle modeller/iPad(6th)/mini4/Air2 (iPad med en installeret RAM-kapacitet på 2 GB eller mere) 


Den første generation af iPad mini2/mini3/Air kan installeres, men understøttes ikke. Du kan installere programmet på en tidligere version af
ovenstående iPad- og iPhone-/iPod touch-modeller

Sprog

Japansk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, spansk, kinesisk (forenklet), russisk, koreansk, tyrkisk, brasiliansk portugisisk