Warranty_Page_Image

Canons europæiske garanti på fjernbetjente PTZ-kameraer

 

Ofte stillede spørgsmålSpørgsmål: Hvilken garanti gælder for Canons fjernbetjente PTZ-produkter købt i Europa?

Svar: Generelt tilbyder Canon europæisk garanti for fjernbetjente PTZ-produkter købt i: Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Island, Irland, Italien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Storbritannien, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig. Læs de fulde vilkår og betingelser for denne garanti.

Spørgsmål: Hvilke oplysninger vedrørende garanti følger med i æsken, når jeg køber et Canon-produkt?

Svar: For europæiske lande omfattet af garantien på fjernbetjente PTZ-produkter indeholder hver produktæske normalt et europæisk garantikort til det fjernbetjente PTZ-produkt. Dette vil ligne følgende eksempel:

 

Spørgsmål: Skal jeg udfylde og returnere dokumentation til Canon for at registrere min europæiske garanti?

Svar: Det er ikke nødvendigt at sende dokumentation til Canon for at være omfattet af den europæiske garanti på fjernbetjente PTZ-produkter. Hvis du ønsker at anmode om en garantireparation under den europæiske garanti på fjernbetjente PTZ-produkter, vil det altid være nødvendigt for dig at give Canon den oprindelige gyldige dokumentation for købet (herunder oprindelig købsdato) for det pågældende produkt.

Spørgsmål: Hvilken dokumentation er nødvendig for at kunne gøre krav på en reparation under den europæiske garanti på fjernbetjente PTZ-produkter?

Svar: Hvis du ønsker at anmode om en garantireparation under den europæiske garanti på fjernbetjente PTZ-produkter, vil det altid være nødvendigt for dig at give Canon den oprindelige gyldige dokumentation for købet (herunder oprindelig købsdato) for det pågældende produkt. Kampagnegarantier kan også indeholde yderligere krav, så du bedes se de specifikke vilkår og betingelser for det pågældende kampagnetilbud (hvis relevant).

Spørgsmål: Hvor længe gælder en typisk Canon europæisk garanti på fjernbetjente PTZ-produkter?

Svar:Generelt er garantiperioden for Canons fjernbetjente PTZ-produkter 1 år.

Spørgsmål: Hvis jeg køber et Canon fjernbetjente PTZ-produkt uden for de lande, hvor Canon tilbyder den europæiske garanti på fjernbetjente PTZ-produkter, vil mit fjernbetjente PTZ-produkt da stadig være dækket af den europæiske garanti på fjernbetjente PTZ-produkter, hvis jeg er bosat i et land med europæisk garanti på fjernbetjente PTZ-produkter?

Svar: Normalt vil produkter være omfattet af en garanti, der gælder for den specifikke salgsregion, og derfor skal slutkunder returnere produkter til den relevante region for at gøre krav på en garantireparation. Canon yder generelt ikke en samlet garanti, medmindre andet udtrykkeligt er angivet for specifikke produkter/områder.

Du har måske også brug for ...

Feedback