SPEEDLITE TRANSMITTER

CANON SPEEDLITE TRANSMITTER
ST-E3-RT (Ver.2) opdatering

eos-r5-ulla-lohmann-lifestyle_hero.jpg

Få mere ud af din Speedlite Transmitter ST-E3-RT

Canon tilbyder en opdatering til ejere af Speedlite Transmitter ST-E3-RT. Denne opdatering til (Ver.2) tilføjer ekstra funktioner og giver større kontrol over kompatible Canon Speedlite-flashenheder (med kompatible kameraer), herunder flagskibet Speedlite EL-1. Opdateringen er en service, som der skal betales for.

Yderligere funktioner, der understøttes af ST-E3-RT (Ver.2) vs. ST-E3-RT

FE-hukommelse

Ved hjælp af hukommelsesfunktionen til flasheksponering (FE)1 kan Speedlite Transmitter ST-E3-RT (Ver.2) gemme de seneste indstillinger for E-TTL-flashoptagelse, så fotografen kan skifte til manuel flashmetode og foretage mindre justeringer omkring disse indstillinger efter behov for at opnå en hurtig, nem og ensartet opsætning.

el-1_sample_fe-memory.jpg

Micro-flash

Speedlite Transmitter ST-E3-RT (Ver.2) giver mulighed for en ny energibesparende funktion ned til 1/8192 sek.1, hvilket giver fotografen yderligere kontrol over flashoutputtet i 14 trin. Dette er ideelt, når der er behov for en diskret mængde lys for at bevare stemningen i en scene eller et portræt, mens eksponeringen afbalanceres med lavt omgivende lys.

el-1-lifestyle_micro-flash.jpg

Trådløs synkronisering af andet lukkergardin

Speedlite Transmitter ST-E3-RT (Ver.2) understøtter nu trådløs synkronisering af andet lukkergardin1, når den fjernudløses, hvilket åbner for en række kreative muligheder for større kunstnerisk udtryk, f.eks. lysspor.

el-1-ambient-wireless-second-curtain-sync.jpg

Pris

Opgradering af din Speedlite ST-E3-RT til (Ver.2) er en service, som der skal betales for, og kan kun udføres på et Canon Professional-servicecenter.

el-1-ambient_pricing.jpg

Du vil måske også være interesseret i …

 • Upgrades

  Opgraderinger

  Du kan forbedre ydeevnen på udvalgte Canon EOS-, Cinema EOS- og XA/XF-kameraer, så du kan fortælle flere spændende historier.

 • canon-el-1-you-might-also-be-interested-in_01.jpg

  Speedlite EL-1

  En avanceret Speedlite-flashenhed, der leverer fremragende driftssikkerhed og avanceret high-speed-ydeevne i et robust og vejrbestandigt hus.

 • canon-future-focus-eos-rp-speedlite-600ex_you-might-also-be-interested-in_02.jpg

  Speedlite 600EX II-RT

  Få fuld kontrol i selv de mest krævende situationer.

 • speedlite-430exiii-rt-eos-70d-18-135-stm-beauty_you-might-also-be-interested-in_03.jpg

  Speedlite 430EX III-RT

  En effektiv og bærbar flash med radiostyring.

  1. Bemærk, at ikke alle kameraer og Speedlites er kompatible med alle opdateringer, se produktsiden for Canon Speedlite Transmitter ST-E3-RT (Ver.2) for at få flere oplysninger.