EOS-tilbehør

Canon Speedlite 430EX III-RT

En effektiv og bærbar flash med radiostyring.

Fordele

 • Effektiv, men kompakt nok til at have med overalt

 • Enkel betjening og et intuitivt interface

 • Brug fjernbetjent flash til at skabe det look, du ønsker

 • Tag flotte portrætbilleder med reflekteret lys

 • Kan integreres med andre Speedlite-enheder som en del af EOS-serien

Funktioner

 • Effektiv, men kompakt nok til at have med overalt

  Et ledetal på 43 (m, ISO100) betyder, at der er styrke nok til de fleste situationer.Speedlite 430EX III-RT vejer kun 295 g og er kun 113,8 mm langt, så du har altid plads til det i tasken.Flashen strømforsynes af AA-batterier og genoplader på kun 3,2 sekunder efter en fuld flashudladning.

 • Enkel betjening og et intuitivt interface

  Betjeningen på Speedlite 430EX III-RT svarer til betjeningen på mange EOS-kameraer. Genvejsknapper giver adgang til vigtige funktioner, og et kontrolhjul giver mulighed for hurtige justeringer. En låsekontakt forhindrer, at indstillingerne bliver ændret ved et uheld. En LCD-skærm viser en hurtig oversigt over indstillinger og optagelsesoplysninger, og den er oplyst til brug under svagt belyste forhold.

 • Brug fjernbetjent flash til at skabe det look, du ønsker

  Speedlite 430EX III-RT-flashenheder kan også placeres væk fra kameraet for at simulere lys, der kommer fra forskellige retninger.Ved radiostyret udløsning kan Speedlite 430EX III-RT-enheder kontrolleres fra en afstand på op til 30 m, og de behøver ikke være placeret i direkte synslinje fra kameraet. Det betyder, at de kan placeres flere steder, så du kan skabe endnu flere stemninger og effekter.Speedlite 430EX III-RT kan også fjernbetjenes med optisk udløsning, så den kan bruges med det samme i din eksisterende opsætning. Den kan udløses fra en afstand på op til 10 m vha. Speedlite Transmitter ST-E2 (tilbehør) eller den indbyggede Speedlite Transmitter, som findes på udvalgte EOS-kameraer.Brug flere flashenheder sammen i grupper, og kontrollér effekten fra hver enkelt gruppe separat. Der kan oprettes op til fem grupper med maksimalt 15 flashenheder i hver gruppe.

 • Tag flotte portrætbilleder med reflekteret lys

  Et bevægeligt flashhoved giver mulighed for at reflektere lyset fra større overflader, f.eks. vægge eller lofter, for at skabe en blød belysning uden skygger, som er perfekt til portrætbilleder.Et indbygget reflekteringspanel kan anvendes for at skabe funklende "glanslys" i portrætpersonens øjne og gøre ansigtsudtrykket mere levende.Montér den medfølgende Bounce Adapter for at gøre lyset endnu blødere. Der medfølger også et farvefilter, som gør flashlysets farvetemperatur varmere, så det kommer tættere på farvetemperaturen i den indendørs belysning.Speedlite 430EX III-RT kan zoome flashudladningen for at matche det anvendte objektivs synsvinkel.

 • Kan integreres med andre Speedlite-enheder som en del af EOS-serien

  Brug Speedlite 430EX III-RT sammen med andre flashenheder, f.eks. Speedlite 600EX-RT, som en del af en opsætning med flere flashenheder.Betjen Speedlite 430EX III-RT på afstand af kameraet med en flashudløser som f.eks. ST-E3-RT eller med et EOS-kameras indbyggede Speedlite Transmitter.

 • Dobbelt trådløs flashudløsning

  Speedlite 430EX III-RT kan udløses på afstand af kameraet vha. radiostyret eller optisk udløsning, hvilket giver fotografen rigtig mange muligheder. Ved radiostyret udløsning kan flashenheder placeres op til 30 m fra kameraet, og de behøver ikke være i direkte synslinje. Det betyder, at de kan placeres mange flere steder, f.eks. uden for et rum, så flashlyset kommer ind gennem et vindue. Optisk udløsning giver EOS-kameraer med en indbygget Speedlite Transmitter (f.eks. EOS 760D, EOS 70D og EOS 7D Mark II) mulighed for at udløse Speedlite 430EX III-RT fra en afstand på op til 10 m uden behov for yderligere udstyr.

Canon Speedlite 430EX III-RT
Bedømmelser og anmeldelser