EOS-tilbehør

Canon Speedlite 600EX II-RT

Få fuld kontrol i selv de mest krævende situationer.

Fordele

 • Optag hurtigere og længere

 • Pålidelig ydeevne på både kameraet og som ekstern flash

 • Kreativ ekstern kamerabelysning fra enhver retning via trådløs radiostyring

 • Effektiv ydeevne med ledetal 60 (m, ISO 100)

 • Nem at bruge og med intuitive knapper og informationsvisning

Funktioner

 • Optag hurtigere og længere

  Speedlite 600EX II-RT giver en kompromisløs ydeevne, hvilket gør den ideel til EOS-1D X Mark II. Udløs op til 50 % flere affyringer kontinuerligt sammenlignet med Speedlite 600EX-RT, og tilføj batteripakken CP-E4N for endnu længere udløsninger.

 • Pålidelig ydeevne på både kameraet og som ekstern flash

  En forbedret flashkontrol-algoritme hjælper med at forhindre overophedning, og Quick Flash sørger for, at Speedlite 600EX II-RT udløses, selvom der ikke er opnået fuld kapacitet endnu, så du ikke går glip af det unikke øjeblik. Et zoom- og bounce-hoved sikrer, at flashdækningen svarer til objektivets, og gør det muligt at reflektere lys fra vægge og lofter for at opnå et mere naturligt resultat. Speedlite 600EX II-RT er vejrbestandig på samme niveau som EOS-1D X Mark II, så du kan tage billeder, selv når vejret er dårligt. Der medfølger en Bounce Adapter til blødere lys ved optagelse af portrætter, og farvefiltre, der klipses på, gør det muligt at afbalancere flashen med det omgivende lys.

 • Kreativ ekstern kamerabelysning fra enhver retning

  Simulér lys, der kommer fra forskellige retninger, ved at placere Speedlite 600EX II-RT væk fra kameraet. Udløs den på op til 30 meters afstand ved hjælp af den indbyggede radiostyring eller optisk styring og den trådløse udløser, Speedlite Transmitter ST-E3-RT (tilbehør). Flere Speedlite 600EX II-RT kan bruges sammen (individuelt eller i grupper) og kan kombineres med andre Canon flashes, såsom Speedlite 430EX III-RT.

 • Effektiv ydeevne med ledetal 60 (m, ISO 100)

  Speedlite 600EX II-RT har masser af power, så du undgår frustration. Den er ideel til oplysning af store områder og til at reflektere lys fra vægge og lofter for et blødere, mere naturligt resultat. En Bounce Adapter, som blødgør flashlyset endnu mere, medfølger. Enheden oplader lydløst på kun 3,3 sekunder, og batteripakke CP-E4N (tilbehør) forkorter opladningstiden yderligere.

 • Nem at bruge, med intuitive knapper og et informativt display

  En brugerdefinerbar kommandovælger gør det nemt at foretage hurtige justeringer, når der arbejdes under pres, mens et stort, oplyst display viser relevante optagelsesoplysninger på en overskuelig måde. Opladningsstatus for alle trådløse flashes i gruppen vises på displayet i masterenheden Speedlite 600EX II-RT.

Canon Speedlite 600EX II-RT
Bedømmelser og anmeldelser