Cinema-objektiver

Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S

Et prismæssigt overkommeligt Canon Cinema-objektiv til storformat med eksklusive Cine Servo-funktioner.

Fordele

 • Kompatibiliteten med Canon EF-fatningen understøtter hurtig og nøjagtig Dual Pixel CMOS-autofokus, kamera-til-objektiv servo-strømforsyning, automatisk hentning af objektivmetadata for nem efterbehandling og objektivfunktioner såsom peripheral illumination correction (korrigering for mørke hjørner).

 • Skræddersyet videoobjektiv med en brændvidde på 18-80mm og optisk zoom på 4,4x

 • De avancerede funktioner gør Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S ideelt til professionelle eller erfarne videofotografer

 • Canons ZSG-C10 zoomgreb til fjernbetjening (sælges separat) tilbyder glidende zoomkontrol, en dedikeret One-Shot AF-knap og fleksibilitet til at optage håndholdt, skuldermonteret eller med et stativ

 • Overlegen Canon-optik giver stabile lysstyrkeniveauer på T4.4 (F4) i hele zoomområdet.

 • DC- og USM-motorer giver hurtig, glidende og lydsvag servo-zoom og fokuskontrol

 • 3 programmer til billedstabilisering for skarp og klar video

 • Nemt at bruge og arbejde med, og vejer kun 1,2 kg, så det kan bruges på droner

 • Iris med 9 lameller bidrager til at skabe smukke, biograflignende bokeh-effekter

 • Høj optisk opløsningsevne og optomekanisk design for at imødekomme alle 4K-optagelsesbehov

 • Væsentligt reduceret fokusforvrængning betyder mindre forvrængning og en mere ensartet optagelse

Funktioner

 • Professionel Cine-optik til videofotografer

  CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S (kompakt Cine Servo-objektiv) er designet til at opfylde professionelle filmfolk og erfarne hobbyfilmfotografers behov - lige fra film og dokumentarer til bryllupper og firmavideoer. Med en effektiv 4,4x optisk zoom og 18-80mm brændvidde er objektivet et ideelt allround-objektiv. Det vejer kun 1,2 kg, men har præcis servo-zoom og fokusfunktioner for at give alle dine optagelser et jævnt professionelt udseende.

 • Alle fordelene ved EF-fatningskompatibilitet

  Canons kompakte Cine Servo-objektiv, der er designet til at fungere med Canon EF-fatningen til digitale spejlreflekskameraer og kompatible videokameraer med udskifteligt objektiv, udnytter det enorme udvalg af Canons EF-fatningsfunktioner, herunder 3 programmer til billedstabilisering og superhurtig autofokus. Effektiv Dual Pixel CMOS AF betyder, at du hurtigt og præcist kan fokusere med et enkelt tryk på en knap, mens kontinuerlig AF lader dig følge motivet uden at miste fokus. Peripheral illumination correction (korrigering for mørke hjørner) hjælper med at opretholde en ensartet belysning på hele billedet, mens objektivet og kameraet forbliver i konstant kommunikation, så du kan hente objektivmetadata for nemmere efterbehandling og endda har mulighed for at vælge et "T"-tal eller "F"-tal på kameraets skærm.

 • Smuk bokeh

  Et af kendetegnene ved gode videoer er dybdeskarphed, hvilket tiltrækker øjet og fokuserer betragterens opmærksomhed på dit motiv. Det er nemt at opnå en særpræget og ufokuseret bokeh-effekt i dine videoer. Canons kompakte Cine Servo-objektiv anvender en iris med 9 lameller, hvilket resulterer i, at lyspunkter bliver gengivet med en behagelig bokeh, som vil få dit arbejde til at skiller sig ud.

 • Reduceret fokusforvrængning

  Bruger du objektiver til stillbilleder til videooptagelse, kan fokusforvrængning være et problem. Fokusforvrængning er den fine perspektivforvrængning, der sker, når et objektiv zoomer ind og ud. Men som et dedikeret videofotograferingsobjektiv er Canons kompakte Cine Servo-objektiv blevet udviklet med henblik på at reducere fokusforvrængning og holde forvrængningen på et minimum.

 • Optik i 4K-kvalitet

  Canons kompakte Cine Servo-objektiv er sikret for fremtiden Canons ingeniører har sikret, at objektivets opløsningsevne er præcis, fra midten af objektivet til kanten, mens dets Modulation Transfer Function (MTF) er blevet optimeret til kravene i 4K-kameraer. Med reduceret kromatisk aberration og farvebalance, der passer perfekt til andre Canon Cinema EOS-objektiver, leverer Canons kompakte Cine Servo-objektiv utrolig billedkvalitet, uanset om du optager i 4K eller HD.

 • ZSG-C10 aftageligt servo-greb (tilbehør)

  Canons ZSG-C10 zoomgreb (tilbehør), der udelukkende er udviklet til de kompakte Cine Servo-objektiver, skaber helt nye optagelsesmuligheder og muliggør superjævn fjernaktivering af zoom-servo og One-Shot AF. ZSG-C10, der tilsluttes objektivet via et 20-benet kabel, kan betjenes, mens det er monteret på objektivet (for behagelige skulderoptagelser), eller uden at være monteret på objektivet for at bruges håndholdt. ZSG-C10 har en brugervenlig vippekontakt, start/stop-optagelsesknap, One-Shot AF-knap og en justerbar grebsvinkel for optimal komfort.

Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S
Bedømmelser og anmeldelser