Canon TS-E 90mm f/2.8

TS-E 90mm f/2.8

Verdens første teleobjektiv i 35mm-format med tilt- og shift-bevægelser til kontrol af perspektiv og dybdeskarphed. Velegnet til mange forskellige motiver, lige fra produktfotografering til arkitektur

TS-E 90mm f2.8

Fordele

  • 90mm tilt-/shift-objektiv
  • Teleobjektiv med billedkontrol
  • ± 8° tilt og ±11 mm shift
  • 58mm filterstørrelse
  • Ikke-roterende frontelement

Funktioner

Kig nærmere på Canon TS-E 90mm f/2.8

Objektivdesign


Det optiske system af Gaussian-typen indeholder seks elementer i fem grupper og opnår en fremragende billedydeevne og en naturtro baggrundssløring. Fokusering er muligt ned til 0,5 m. Objektivet er velegnet til mange forskellige motiver, lige fra stillebenfotografering til portrætter og landskabsbilleder. Ved at bruge modsat tilt til at manipulere dybdeskarpheden kan fotografen opnå unikke billeder, der ikke er mulige med normale objektiver.

Stor bevægelighed


TS-E 90m f/2.8 tilbyder ±8° tilt, ±11 mm shift og ±90° rotation og giver kontrol over dybdeskarpheden og perspektivet. Tilt- og shift-mekanismen omfatter også låsefunktioner for at undgå uønskede bevægelser.

Super Spectra-belægning


Super Spectra-belægninger sikrer en præcis farvebalance og forøger kontrasten. De reducerer også reflekser og overstråling - et almindeligt problem, der forårsages af, at lyset kastes tilbage fra kameraets sensor.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon TS-E 90mm f/2.8, dets funktioner og hvad det kan.

TS-E 90mm f/2.8 Bedømmelser og anmeldelser

Billedgalleri

Se galleri

Kan vi hjælpe dig med at vælge dit næste objektiv?

Vores objektivvælger vil føre dig gennem vores udvalg af objektiver og hjælper dig med at finde det perfekte match for dig og dit EOS-kamera.

Lens Guru Mobile App

Forstå de grundlæggende principper for fotografering, og opdag, hvordan det kan gøre en forskel for dine billeder at skifte objektiver.

canon lens guru

Vidvinkelobjektiver

Opnå et bredere synsfelt, og få mere med i billedet med vores udvalg af vidvinkelobjektiver.