Objektiver til EOS R

Canon RF 85mm F1.2L USM DS

Gå ud over detaljerne, og indfang motivets sande ånd med et objektiv med enestående ydeevne og driftssikkerhed samt en særlig optisk belægning, der løfter bokeh op på et helt nyt niveau.

Et rigtigt godt objektiv til...

 • Portrætter

  Med lavt fokus og enestående skarphed får portrætter nye detaljer og dimensioner takket være enestående optisk teknik, avancerede objektivbelægninger og RF-monteringsteknologi.

 • Gadefotografering

  Bevar roen og overblikket på gaden takket være hurtig fokusering med en højtydende USM-motor, der sikrer, at objektivet låser sig fast på et motiv, så du aldrig går glip af øjeblikket.

 • Svagt lys

  Bliv ved med at optage længe efter solnedgang takket være en hurtig og bred maksimal f/1.2-blænde, der indfanger alle detaljer med enestående skarphed fra kant til kant.

Perfekt til portrætter

Med en brændvidde på 85mm er dette det ideelle objektiv til at fremstille flotte portrætter, og det giver elegante og detaljerede resultater med et behageligt perspektiv og uden forvrængning.

Fremragende bokeh-effekt med fantastisk optisk præcision

Objektivet opnår den ultimative bokeh-effekt takket være Canons unikke DS-belægning og en F1.2-blænde med 9 lameller, hvilket gør det perfekt til at tage kreative billeder.

Avancerede objektivelementer og belægninger

Objektivet bruger særlig BR-optik (Blue Spectrum Refractive), som modvirker farveafvigelser, mens et slebet asfærisk linseelement og ASC-belægning forhindrer flare og ghosting (overstråling og skyggeeffekt).

Forskellen med DS (Defocus Smoothing)

RF 85mm F1.2L USM DS-objektivet er et unikt højtydende objektiv, der giver en kombination af smuk, jævn og ufokuseret baggrundsbokeh og en superhurtig blænde til at skabe betagende portrætter.

 • Taget med RF 85mm F1.2L USM

  Brændvidden på 85 mm er ideel til portrætter, og med en bred maksimal blænde uden for fokus opnås der nemt højlysområder, der ses som skarpt definerede lysskiver.

 • Taget med RF 85mm F1.2L DS USM

  Fordelen ved DS-effekten er mest tydelig ved brug af den bredeste blænde, og den reduceres, når blænden reduceres. Højlysområder, der er ude af fokus, gengives som bløde lysskiver og kan straks genkendes som et af DS-objektivets karakteristika.

Skarphed med stil

Få mere end blot detaljer, og indfang den sande ånd i et motiv med et objektiv, der giver enestående ydeevne og driftssikkerhed. Se, hvordan DS-belægning ikke kun fungerer i svagt lys, men giver den ultimative, jævne bokeh, når baggrunden har kreativt potentiale.

 • Taget med RF 85mm F1.2L USM

  Med det normale RF 85 mm-objektiv er højlysområderne slørede, men de bevarer stadig en grad af detaljer, der måske ikke er ønskelig til sarte portrætter.

 • Taget med RF 85mm F1.2L USM DS

  DS-belægningen med sin DS-effekt bruges på to elementer forskellige steder i objektivet, hvilket giver en meget blødere og jævnere defokuseret gengivelse. Dette er især tydeligt her med lyspunkterne, der trænger gennem træerne bag motivet.

Sådan fungerer DS-belægning

Canons DS-belægning (Defocus Smoothing) giver en blød og unik defokuseringseffekt, hvor et oprindeligt skarpt omrids i et ufokuseret billede er yderligere sløret med enestående jævnhed. Canon har opnået denne effekt ved at bruge den samme optik som RF 85mm F1.2L USM og ved at bruge vapour deposition-teknologi til at styre mængden af lys, der lukkes ind i objektivet.

 • RF 85mm F1.2L USM

  Med en hurtig F1.2-blænde er objektivet fantastisk i svagt lys, hvilket giver en utrolig skarphed og et kreativt udtryk med behagelig og unik bokeh og intet tab af billedkvalitet.

 • RF 85mm F1.2L DS USM

  DS-belægningen med sin DS-effekt bruges på to elementer forskellige steder i objektivet, hvilket giver en blød og jævn defokuseret gengivelse. Belægningen resulterer dog i tab af lystransmission, hvilket giver et T-stop på T2.2.

Hurtig USM-motor og objektivkontrolring

Takket være RF-fatningens hurtighed låser RF 85mm F1.2L USM sig hurtigt fast på et motiv, mens objektivkontrolringen giver ekstra, justerbar kontrol over indstillingerne.

Realisér din kreative vision

EOS R-systemet har arvet alle fordelene ved EOS-systemet, og sammen med dets eget sortiment af objektiver giver det fuld kompatibilitet med eksisterende EF- og EF-S-optikker med adaptere samt udvalget af Speedlite-flashes og tilbehør.

Specifikationer

 • DS-belægning

  Defocus Smoothing giver enestående bokeh-effekt

 • BR-optik

  Til ultimativ kontrol over afvigelser

 • Asfæriske og UD-elementer

  Til usædvanligt skarpe billeder

 • USM-motor

  Til jævn, hurtig og næsten lydløs betjening

 • ASC (Air Sphere-belægning)

  For at forhindre overstråling og billedtræk

 • Objektivkontrolring

  For ekstra kontrol over ISO, blænde og lukker

Før du bruger DS-objektivet for første gang

1 In order to use this lens with the EOS R or EOS RP, a compatible version of firmware is required. Download the latest camera firmware from the Canon web site and install it on your camera.


2 Since the transmittance of the lens periphery decreases due to the DS coating, brightness of the lens at maximum aperture is about 1⅓ stops darker than f/1.2. By updating the camera to the latest firmware, exposure control in AE will be performed appropriately.

Kassens indhold

Alt, hvad du behøver, til det ultimative inden for kreativ portrætfotografering

 • RF 85mm F1.2L USM DS

 • Modlysblænde ET-89

 • Objektivdæksel E-82II

 • Objektivstøvhætte RF

 • Blødt etui LP1424

Hænder, der holder et Canon EOS R-kamera og et Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM-objektiv.

Kan vi hjælpe dig med at vælge dit næste objektiv?

Vores objektivvælger vil føre dig gennem vores udvalg af objektiver og hjælper dig med at finde det perfekte match for dig og dit EOS-kamera.

I hænderne på professionelle…

Se, hvordan RF 85mm F1.2L USM og RF 85mm F1.2L DS USM klarer sig i en lang række optagelsessituationer i hænderne på professionelle Canon-fotografer.

Canon RF 85mm F1.2L USM DS
Bedømmelser og anmeldelser

Telefotoobjektiver

Med et telefotoobjektiv kan du fotografere sport, dyreliv og begivenheder på afstand uden at forstyrre. Udforsk Canons telefotoobjektiver, og se, hvor din kreativitet fører dig hen.
Læs mere

Relaterede produkter