RF 85mm F1.2L USM DS
Blank-Rect Image

Canon RF 85mm F1.2L USM DS

Gå ud over detaljerne, og indfang motivets sande ånd med et objektiv med enestående ydeevne og driftssikkerhed samt en særlig optisk belægning, der løfter bokeh op på et helt nyt niveau.

Galleriet

Køb nu

Skarphed med stil - til portrætter, der virkelig betyder noget

Definér og tilpas din kreative vision med dette specialist-portrætobjektiv i L-serien, der giver forbløffende skarphed, højtydende AF, fantastisk konstruktionskvalitet og en ny DS-belægning, der giver den ultimative, silkebløde bokeh-effekt.

Se alle specifikationer

Features & Benefits

Et rigtigt godt objektiv til...

Great for portraits

Perfekt til portrætter

Med en brændvidde på 85mm er dette det ideelle objektiv til at fremstille flotte portrætter, og det giver elegante og detaljerede resultater med et behageligt perspektiv og uden forvrængning.

Superb bokeh with stunning optical precision

Fremragende bokeh-effekt med fantastisk optisk præcision

Objektivet opnår den ultimative bokeh-effekt takket være Canons unikke DS-belægning og en F1.2-blænde med 9 lameller, hvilket gør det perfekt til at tage kreative billeder.

Advanced lens elements and coatings

Avancerede objektivelementer og belægninger

Objektivet bruger særlig BR-optik (Blue Spectrum Refractive), som modvirker farveafvigelser, mens et slebet asfærisk linseelement og ASC-belægning forhindrer flare og ghosting (overstråling og skyggeeffekt).

Forskellen med DS (Defocus Smoothing)

RF 85mm F1.2L USM DS-objektivet er et unikt højtydende objektiv, der giver en kombination af smuk, jævn og ufokuseret baggrundsbokeh og en superhurtig blænde til at skabe betagende portrætter.

Skarphed med stil

Få mere end blot detaljer, og indfang den sande ånd i et motiv med et objektiv, der giver enestående ydeevne og driftssikkerhed. Se, hvordan DS-belægning ikke kun fungerer i svagt lys, men giver den ultimative, jævne bokeh, når baggrunden har kreativt potentiale.

Sådan fungerer DS-belægning

Canons DS-belægning (Defocus Smoothing) giver en blød og unik defokuseringseffekt, hvor et oprindeligt skarpt omrids i et ufokuseret billede er yderligere sløret med enestående jævnhed. Canon har opnået denne effekt ved at bruge den samme optik som RF 85mm F1.2L USM og ved at bruge vapour deposition-teknologi til at styre mængden af lys, der lukkes ind i objektivet.

Fast USM motor and Lens Control Ring

Hurtig USM-motor og objektivkontrolring

Takket være RF-fatningens hurtighed låser RF 85mm F1.2L USM sig hurtigt fast på et motiv, mens objektivkontrolringen giver ekstra, justerbar kontrol over indstillingerne.

Realisér din kreative vision

EOS R-systemet har arvet alle fordelene ved EOS-systemet, og sammen med dets eget sortiment af objektiver giver det fuld kompatibilitet med eksisterende EF- og EF-S-optikker med adaptere plus serien af Speedlite-flashes og tilbehør.

Se videoen

Specifikationer

DS-belægning

Defocus Smoothing giver enestående bokeh-effekt

BR-optik

Til ultimativ kontrol over afvigelser

Asfæriske og UD-elementer

Til usædvanligt skarpe billeder

USM-motor

Til jævn, hurtig og næsten lydløs betjening

ASC (Air Sphere-belægning)

For at forhindre overstråling og billedtræk

Objektivkontrolring

For ekstra kontrol over ISO, blænde og lukker

Se alle specifikationer

Specifications

Før du bruger DS-objektivet for første gang

1. For at kunne bruge dette objektiv sammen med EOS R eller EOS RP kræves der en kompatibel firmwareversion. Download den seneste kamerafirmware fra Canon-websiden, og installer den på dit kamera.

2. Fordi transmission af objektivets yderkant formindskes på grund af DS-belægningen, vil objektivets lysstyrke ved maksimal blænde være ca. 1⅓ stop mørkere end f/1.2. Ved at opdatere kameraet til den seneste firmware udføres eksponeringsstyring i AE korrekt.

WITB

Kassens indhold

Alt, hvad du behøver, til det ultimative inden for kreativ portrætfotografering

RF 85mm F1.2L USM DS

Modlysblænde ET-89

Objektivdæksel E-82II

Objektivstøvhætte RF

Blødt etui LP1424

I hænderne på professionelle…

Se, hvordan RF 85mm F1.2L USM og RF 85mm F1.2L DS USM klarer sig i en lang række optagelsessituationer i hænderne på professionelle Canon-fotografer.

Se alle artikler

Canon RF 85mm F1.2L USM DS
Bedømmelser og anmeldelser

Telephoto lens range packshots

Telefotoobjektiver

Med et telefotoobjektiv kan du fotografere sport, dyreliv og begivenheder på afstand uden at forstyrre. Udforsk Canons telefotoobjektiver, og se, hvor din kreativitet fører dig hen.

Læs mere

Relaterede produkter