Canon EF 70-200mm f/2.8L USM

EF 70-200mm f/2.8L USM

EF 70-200mm f/2.8 L USM er et telezoomobjektiv i professionel kvalitet med hurtig blænde, som er populært blandt dyrelivs- og sportsfotografer samt hos bryllups- og portrætfotografer.

Fordele

  • Høj ydeevne, L-seriens telezoomobjektiv
  • Konstant maksimal blænde på f/2.8
  • Fire UD-objektivelementer
  • Mindste fokuseringsafstand: 1,5 m
  • Vand- og støvafvisende
  • Blænde med otte lameller
  • Ultrasonisk motor af ringtypen

Funktioner

Kig nærmere på Canon EF 70-200mm f/2.8L USM

Et zoomobjektiv, der svarer til et førsteklasses objektiv


Et af de bedste telezoomobjektiver i EF-serien med en optisk ydeevne, der svarer til et førsteklasses objektiv. Fire UD-glaselementer, der korrigerer kromatiske afvigelser, og flere zoomgrupper giver mulighed for intern fokusering og resulterer i en høj billedkvalitet i hele zoomområdet. Kompatibelt med Extender EF 1.4x og 2x.

Hurtig, konstant maksimal blænde


Optagelser ved svag belysning muliggøres af objektivets hurtige maksimale blænde på f/2.8, som forbliver konstant i hele zoomområdet. Denne type blænde giver også kontrol over dybdeskarpheden.

L-seriens kvalitet


L-serien er Canons flagskib inden for professionelle objektiver og repræsenterer det bedste inden for præcisionsdesignet EF-optik. Objektiverne i L-serien kombinerer overlegen ydelse med enestående håndtering og er yderst modstandsdygtige over for støv og fugt.

Ultrasonisk fokusering


En ultrasonisk motor af ringtypen driver autofokus ekstremt hurtigt og næsten lydløst. Fremragende fastholdelsesmoment sikrer, at fokuspunktet opnås præcist uden overshoot. Det er desuden muligt at aktivere en vedvarende manuel styring, så det bliver muligt at justere fokus uden at forlade AF-metoden.

Super Spectra-belægning


Super Spectra-belægninger sikrer en præcis farvebalance og forøger kontrasten. De reducerer også reflekser og overstråling - et almindeligt problem, der forårsages af, at lyset kastes tilbage fra kameraets sensor.

Tilbehør


En modlysblænde og et blødt etui medfølger.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon EF 70-200mm f/2.8L USM, dets funktioner og hvad det kan.

Related Products

Vidvinkelobjektiver

Opnå et bredere synsfelt, og få mere med i billedet med vores udvalg af vidvinkelobjektiver.