Canon EF 35mm f/2 IS USM

EF 35mm f/2 IS USM

Et 35mm-objektiv med en fire-trins billedstabilisering og f/2 maksimal blænde - ideel til fotografering ved svag belysning. Ultrasonisk autofokus er hurtig og præcis. Et asfærisk linseelement øger billedkvaliteten.

Fordele

  • Billedstabilisering på op til fire trin
  • Hurtig f/2 maksimumblænde
  • Ultrasonisk autofokus for hurtig og præcis fokusering
  • Kompakt letvægtsdesign
  • Otte-bladet blænde for flot bokeh-effekt
  • Element i støbt glas for ensartet skarphed
  • 0,24 m minimumsfokuseringsafstand

Funktioner

Kig nærmere på Canon EF 35mm f/2 IS USM

En naturlig bred synsvinkel


EF 35mm f/2 IS USM giver et naturligt perspektiv og en bredere synsvinkel, og det er et godt alternativt standardobjektiv til den traditionelle 50mm-optik, når det bruges på et fullframe digitalt spejlreflekskamera. På EOS-kameraer med sensorer i størrelsen APS-C giver det en synsvinkel, som svarer til et 56mm-objektiv.

Billedstabilisering til optagelse i svag belysning


Optag håndholdt i svag belysning med lukkerhastigheder, som er op til fire trin langsommere end det, som normalt anbefales. Teknologien til billedstabilisering (IS) registrerer automatisk, når en fotograf panorerer for at følge motiver og slukker for stabilisering i den retning.

Stor f/2 maksimal blænde


Optagelse med blænder så brede som f/2 gør det muligt for fotografer at arbejde med lav dybdeskarphed. Nyd et klart søgerbillede, og brug relativt hurtige lukkerhastigheder, selv i mørke omgivelser.

Avanceret autofokus


Nyd hurtig, stort set lydløs autofokus takket være en ultrasonisk AF-motor af ringtypen. Bevar kontrollen med vedvarende manuel fokus styring.

Sofistikeret optisk design


Et asfærisk objektivelement maksimerer billedkvaliteten, mens en irisblænde med Otte lameller giver jævn bokeh uden for fokus. EF 35mm f/2 IS USM fokuserer ned til 0,24 m, hvilket gør, at du kan komme meget tæt på dine motiver.

Kompakt design


EF 35mm f/2 IS USM er så lille, at det altid kan være i din taske, og det er derfor perfekt til reportage- og gadefotografering.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon EF 35mm f/2 IS USM, dets funktioner og hvad det kan.

Related Products

Vidvinkelobjektiver

Opnå et bredere synsfelt, og få mere med i billedet med vores udvalg af vidvinkelobjektiver.