Canon EF 300mm f/2.8L IS II USM

EF 300mm f/2.8L IS II USM

Højtydende supertelefotoobjektiv i L-serien med 4-trins billedstabilisering med 3 indstillinger, ideelt til alle former for fotografering af motiver i bevægelse. EF 300mm f/2.8L IS II USM leverer enestående billedkvalitet i et robust og let design.

Fordele

  • 300mm f/2.8 højtydende supertelefotoobjektiv
  • En del af Canons anerkendte L-serie
  • Holdbar, let og robust
  • 4-trins billedstabilisering
  • Forbedret billedkvalitet med SWC-belægning
  • 3 IS-indstillinger
  • Stille og hurtig autofokus

Funktioner

Kig nærmere på Canon EF 300mm f/2.8L IS II USM

Højtydende supertelefotoobjektiv


Med en stor blænde på f/2.8 er EF 300mm f/2.8L IS II USM et højtydende supertelefotoobjektiv, der leverer enestående billedkvalitet i et let og holdbart design.

L-seriens kvalitet


L-serien er Canons flagskib inden for professionelle objektiver og repræsenterer det bedste inden for præcisionsdesignet EF-optik. Objektiverne i L-serien kombinerer overlegen ydeevne med enestående håndtering og er yderst modstandsdygtige over for støv og fugt.

4-trins billedstabilisering


En 4-trins optisk billedstabilisering, der er særligt designet til objektivets specifikke brændviddeområde, modvirker slørede billeder, som kan opstå under håndholdt optagelse eller ved langsomme lukkertider. Automatisk panoreringsregistrering sikrer effektiv ydeevne, når du optager motiver i bevægelse, og da IS-systemet er integreret i objektivet, kan resultaterne ses i søgeren under håndteringen.

Forbedret billedkvalitet med SWC-belægning


Canons patenterede SubWavelength-strukturbelægning hjælper med at minimere billedtræk (ghosting) og overstråling (flare) forårsaget af indvendige refleksioner. Belægningen er med til at reducere refleksioner og hjælper med at levere skarpe, klare billeder.

3 IS-indstillinger


Den nye IS-indstilling '3' er ideel til alle typer action-fotografering, særligt de discipliner, der kræver brug af panorering, og aktiverer kun billedstabiliseringselementet i forbindelse med eksponering.

Hurtig og lydløs autofokus


En USM (Ultrasonic Motor) af ringtypen anvender ultralydfrekvenser til at drive den ekstremt hurtige autofokus med næsten lydløs drift. En lynhurtig CPU og optimerede AF-algoritmer bidrager til hurtig AF-ydelse. Tilsidesætning af konstant elektronisk manuel fokusering kan også benyttes uden at gå ud af AF.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon EF 300mm f/2.8L IS II USM, dets funktioner og hvad det kan.

Billedgalleri

Se galleri

Related Products

Super_Tele_lenses_bird

Lyst til at blive klogere

Blev endnu med til at arbejde med billeder og video og bliv klogere på hvordan du får det optimale ud af dit Canon-produkt.

Bok et møde med en Canon expert

Vidvinkelobjektiver

Opnå et bredere synsfelt, og få mere med i billedet med vores udvalg af vidvinkelobjektiver.