Canon EF 200mm f/2.8L II USM

EF 200mm f/2.8L II USM

EF 200mm f/2.8L II USM er en del af Canons professionelle L-objektivserie. Det indeholder en ultrasonisk motor af ringtypen og to UD-elementer til fremragende skarphed og billedydelse.

Fordele

  • L-seriens opbygning og optik
  • To UD-objektivelementer
  • Hurtig og lydløs USM-autofokus
  • Super Spectra-belægninger
  • Cirkulær blænde giver fremragende bokeh
  • Sender afstandsoplysninger til kameraets E-TTL II-flashsystem
  • Blødt etui og modlysblænde

Funktioner

Kig nærmere på Canon EF 200mm f/2.8L II USM

Kompakt teleobjektiv


To UD-glaselementer (Ultra-low Dispersion) kombineres med baggrundsfokuseringsteknologi, så EF 200mm f/2.8L II USM kan levere ekstremt skarpe billeder. Baggrundssløringen er jævn og naturlig.

L-seriens kvalitet


L-serien er Canons flagskib inden for professionelle objektiver og repræsenterer det bedste inden for præcisionsdesignet EF-optik. Objektiverne i L-serien kombinerer overlegen ydelse med enestående håndtering og er yderst modstandsdygtige over for støv og fugt.

Stor f/2.8 blænde


En hurtig maksimal blænde på f/2.8 giver enestående hastighed til optagelse ved svag belysning uden brug af flash. Den store blænde giver også avanceret kontrol over dybdeskarpheden.

Ultrasonisk fokusering


En ultrasonisk motor af ringtypen driver autofokus ekstremt hurtigt og næsten lydløst. Fremragende fastholdelsesmoment sikrer, at fokuspunktet opnås præcist uden overshoot. Det er desuden muligt at aktivere en vedvarende manuel styring, så det bliver muligt at justere fokus uden at forlade AF-metoden.

Super Spectra-belægning


Super Spectra-belægninger sikrer en præcis farvebalance og forøger kontrasten. De reducerer også reflekser og overstråling - et almindeligt problem, der forårsages af, at lyset kastes tilbage fra kameraets sensor.

Integration med E-TTL II-flashmåling


Objektivet sender afstandsoplysninger tilbage til et kompatibelt EOS-kameras E-TTL II-flashsystem for at sikre optimal flashmåling.

Tilbehør


EF 200mm f/2.8L USM-objektivet leveres med en modlysblænde og en blød taske.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon EF 200mm f/2.8L II USM, dets funktioner og hvad det kan.

Billedgalleri

Se galleri

Related Products