Canon EF-S 60mm f/2.8 Macro USM

EF-S 60mm f/2.8 Macro USM

EF-S 60mm f/2.8 Macro USM er det første ægte makroobjektiv i EF-S-serien. Et dynamisk og kompakt objektiv med hurtig fokusering, der leverer dramatiske detaljer langt ud over, hvad øjet normalt kan se.

Fordele

  • ca. 96mm brændvidde (35mm-format)
  • Kompakt og let
  • Høj opløsning fra hjørne til hjørne, kontrast og billedkvalitet
  • Hurtig autofokus med næsten lydløs USM
  • Vedvarende manuel fokusstyring
  • Super Spectra-belægning

Funktioner

Kig nærmere på Canon EF-S 60mm f/2.8 Macro USM

Helt tæt på


Med evnen til at fokusere billeder i naturlig størrelse på billedsensoren tilbyder EF-S 60mm f/2.8 Macro USM ægte makroydelse i EF-S-objektivserien. Med den effektive brændvidde på ca. 96mm i 35mm-format skaber det betagende resultater tæt på. Med en minimumsfokuseringsafstand på kun 20 cm kommer du helt tæt på motivet og udfylder billedet med motivet i den højeste detaljeringsgrad, du kan ønske dig.

En verden i miniature


EF-S 60mm f/2.8 Macro USM samarbejder harmonisk med EOS-kameraer med EF-S-fatning, så du kan udforske en spændende ny fotografisk dimension. Naturfotografer vil blive begejstret for at kunne indfange den snørklede skønhed i de bittesmå detaljer. Takket være muligheden for at gengive et billede på sensoren, som er lige så stort som selve motivet, kan du tage dit publikum med på en rejse ind i en storslået miniatureverden.

Baggrundssløring


Portrætfotografer vil nyde at arbejde med den store blænde, som indsnævrer dybdeskarpheden og skaber en smuk baggrundssløring, der får motivet til at træde frem med en dramatisk effekt.

Rejs let


EF-S 60mm f/2.8 Macro USM gør dit udstyr virkelig fleksibelt og vejer meget lidt. Den næsten lydløse ultrasoniske motor leverer en superhurtig og præcis autofokus med vedvarende manuel styring.

Opløsning og kvalitet


Der ligger mere end 60 års optisk udviklingsarbejde bag udformningen af et objektiv, der opfylder strenge standarder for billedkvalitet. Canons objektivteknologier kombineres for at gengive høj opløsning fra hjørne til hjørne, lysstyrke, kontrast og balanceret farvegengivelse fra enhver fokuseringsafstand.

Bygget til digital


Objektivet er specifikt designet til digital fotografering og har særligt udformede objektivelementer med Super Spectra-belægninger for at minimere reflekser og overstråling, som kan forårsages af refleksioner fra kameraets sensor. En eksklusiv modlysblænde (tilbehør) reducerer yderligere risikoen for overstråling.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon EF-S 60mm f/2.8 Macro USM, dets funktioner og hvad det kan.

Billedgalleri

Se galleri

Related Products