KOMPAKTKAMERAER

Derfor er PowerShot G7 X Mark III det bedste kompakte Canon-kamera til kreativt indhold

Opdag, hvordan dette 4K-streamingkamera i lommestørrelse kan slippe din kreativitet løs og passe perfekt ind i din hverdag.
En kvinde, der sætter sit Canon PowerShot G7 X Mark III op ved siden af sin bærbare computer for at filme sin yogaundervisning i stuen.

Uanset hvilket indhold du elsker at skabe, skal du for at udtrykke dig selv have værktøjer, der kan hjælpe dig med at slippe din kreative gnist løs i hverdagen. Canon PowerShot G7 X Mark III har 4K-video, en 20,1 Megapixel sensor og en touchscreen, der kan vippes op, i sit kompakte hus, hvilket gør det til den perfekte kreative ledsager.

Uanset om du er vlogger, yogalærer, kontorarbejder, forælder eller musiker, kan dette kamera i lommestørrelse bruges som webcam til at foretage videoopkald, trådløs live-streaming, til at optage udendørs eventyr, daglige vlogs og til feriebilleder. Canon PowerShot G7 X Mark III hjælper dig med at fange og dele de øjeblikke, der betyder noget med sin bærbarhed, et alsidigt 24mm vidvinkelobjektiv, 4,2x zoomobjektiv, et avanceret billedstabiliseringssystem til billeder uden rystelser samt indbygget og intuitiv brugervenlig teknologi.

Her fortæller tre indholdsskabere – online yogalærer og influencer på sociale medier Sarah Malcolm, vlogger og scrapbogsekspert Mei-Ying Chow, og videofotograf og fotograf Jamie James – om deres oplevelser med, hvordan dette kamera hjælper dem med at kommunikere deres arbejde, liv og kunst online.

Mei-Ying Chow

Vlogger sine håndværkskreationer

Et Canon PowerShot G7 X Mark III på et bord med en SELPHY Square QX10 og en scrapbog.

Mei-Ying Chow er økonomistuderende på sidste år på King's College i London, og hun har 90.000 YouTube-abonnenter. Hun er en ekspert i scrapbøger og har opbygget sit eget brand i løbet af de sidste syv år med daglige vlogs på sociale medier, og hun bruger PowerShot G7 X Mark III til at dokumentere både sit liv som studerende og sine håndværkskreationer.

"Jeg har lavet scrapbøger på min kanal i de sidste fem eller seks år og har altid holdt en dagbog," siger Mei-Ying. "Til denne optagelse oprettede jeg en side til min søsters eksamen, som var tilbage i 2018. Da jeg ikke får min eksamen i år, fordi den er blevet udsat, syntes jeg, at jeg ville gøre mest muligt ud af hendes."

Et Canon PowerShot G7 X Mark III-kamera, der peger nedad på et stativ, filmer en kvinde, der laver en side i en scrapbog på en seng.

Mei-Ying filmede sin scrapbogsproces med billeder og nærbilleder taget med G7 X Mark III kombineret med smukke print fra SELPHY Square QX10-printeren via sin smartphone.

En kvinde, der tager et billede af en scrapbog ovenfra med et Canon PowerShot G7 X Mark III-kamera.

Vloggeren Mei-Ying Chow var henrykt over G7 X Mark III's funktioner til billedstabilisering, da hun ofte foretrækker at optage håndholdt.

"Touchscreenen på G7 X Mark III gør det meget nemmere, når jeg filmer tæt på, fordi autofokus er meget hurtig, når du rører ved den, og det er nemmere at holde," siger Mei-Ying. Hun værdsætter Canons stativgreb HG-100TBR, der hjælper hende med at filme i de studerendes kompakte indkvartering. Stativgrebet er helt trådløst og leveres med den aftagelige Bluetooth-fjernbetjening BR-E1, som gør det nemt at bruge, uanset hvor du er.

"Den lille højde på stativgrebet HG-100TBR er fantastisk, da mit værelse i min studenterbolig er meget lille, så jeg er nødt til at have et lille stativ i den rigtige højde," forklarer hun.

Klar lyd er også nøglen til Mei-Yings online-videoer med lydeffekter, der bidrager til den samlede oplevelse af scrapbogskurserne på hendes kanal. Den lette Canon stereomikrofon DM-E100 kan sluttes direkte til hendes kamera for at optage stereolyd.

Når den kombineres med en ekstern mikrofon siger Mei-Ying, at: "Lydkvaliteten for PowerShot G7 X Mark III er meget bedre end med mit digitale spejlreflekskameras indbyggede mikrofon. Lyden fra mikrofonen er virkelig skarp, og jeg kan godt lide de lag, den tilføjer, hvor du kan høre saksen skære og de forskellige lyde, så den aktiverer alle sanser. Jeg forsøger ikke at slå lyden fra, når jeg lægger musik ovenpå, fordi jeg føler, at det gør det mere spændende."

Den seneste opdatering af firmwaren gør PowerShot G7 X Mark III ideelt til vloggere som Mei-Ying på grund af den nye dedikerede vlogging-funktion.

Sarah Malcolm

Livestreamer yoga fra sin stue

En kvinde, der sætter sit Canon PowerShot G7 X Mark III op ved siden af sin bærbare computer for at live-streame sin yogaundervisning.

For skabere som Sarah, der har mere end 1.000 abonnenter, er det muligt at live-streame video direkte til YouTube med Canon PowerShot G7 X Mark III.

En ung kvinde i en lys top, der dyrker yoga i sin stue, mens et Canon PowerShot G7 X Mark III-kamera filmer hendes bevægelser.

"Ansigtssporingsfunktionen på PowerShot G7 X Mark III er virkelig nyttig," siger Sarah Malcolm, der er online-yogainstruktør, "så jeg holdes i fokus under mine undervisningstimer."

Online yogalærer og influencer på de sociale medier Sarah Malcolm underviser i sin live yoga via Zoom® på grund af Covid-19-pandemien og har brug for en enkel opsætning til sine elever.

"Jeg foretog skiftet til at undervise online i starten af 2020, hvor alt mit studiearbejde blev fjernet fra den ene dag til den anden," siger Sarah. "Men skiftet viste sig at være virkelig effektivt, og det har på en eller anden måde skabt endnu mere forbindelse end før. Det bedste ved denne opsætning er enkeltheden.

Ved at bruge G7 X Mark III til at filme sine yogaflow med en DM-E100-stereomikrofon til lyd i høj kvalitet, PD-E1-adapteren til kontinuerlig optagelse og stativgrebet HG-100TBR for stabilitet fandt Sarah ud af, at dette sæt langt overgik kvaliteten på hendes telefon og bærbare computer. G7 X Mark III giver også brugerne mulighed for at optage et rent HDMI-output i 4K-opløsning, hvis det ønskes.

"Jeg kunne ikke fatte kvalitetsforskellen, da jeg konfigurerede kameraet til min online undervisning," siger Sarah. "G7 X Mark III er let, brugervenligt og har et meget bredere udsyn end mit indbyggede kamera på min bærbare pc, så det er meget nemmere for mine elever at se mere. Det er også virkelig nyttigt at kunne se min komposition på LCD-skærmen, der kan vippes 180 grader, da det betyder, at jeg ikke falder ud af billedet."

En ung kvinde i en grå sweater tager et billede ovenfra af en frugtshake og en kaffe med skum.

Sarah var meget imponeret over billedkvaliteten på Canon PowerShot G7 X Mark III, som har en 20,1 Megapixel sensor.

En frugtshake, en skummende kaffe og en skive appelsin på et skærebræt, der er optaget ovenfra.

Når hun ikke underviser online, deler Sarah, som også er vært for mad- og wellness-podcasten Kitchen Club, ofte billeder af nærende måltider og drikkevarer til sin hær på 17.500 Instagram-følgere, hvor hun udnytter den f/1.8-2.8-blænde på G7 X Mark III til at skabe klare, skarpe billeder direkte fra kameraet. Taget med et Canon PowerShot G7 X Mark III ved 24mm, 1/125 sek., f/1.8 og ISO 125. © Sarah Malcolm

Kameraet kan også bruges som webkamera ved at downloade Canon EOS Webcam Utility-softwaren, som fungerer sammen med de fleste videokonference- og streaming-programmer. Det gør det ideelt til yogalærere – og fitness-instruktører generelt – der tilbyder online-medlemsplatforme.

Når du optager, har PowerShot G7 X Mark III en rød kant rundt om billedet som en forbedret optagelsesindikator, der giver ekstra bekræftelse og ingen falske starter. Og de forbedrede AF-funktioner i PowerShot G7 X Mark III betyder, at skabere som Sarah kan være sikre på at være i fokus under optagelserne.

Jamie James

Mindful vlogging i naturen

En mand filmer sig selv med et Canon PowerShot G7 X Mark III, mens han mediterer på en klippekant. Havet kan ses i baggrunden.

For Jamie James, der har været fuldtidsfotograf og -videofotograf i de sidste seks år og har specialiseret sig i udendørs indhold til brands som Vans og The North Face, er alsidigt kvalitetsudstyr helt afgørende, når han skaber indhold.

Jamie satte sit Canon PowerShot G7 X Mark III på prøve, mens han optog video og stillbilleder i naturen. Kameraets høje billedhastighed (op til 120 fps – billeder pr. sekund) og 4,2x 24-100mm f/1.8-2.8-zoomobjektivet viste sig at være perfekt til de dramatiske klipper på Jurassic Coast, der fungerede som Jamies baggrund. Magen til dette er PowerShot G7 X Mark III's 4-stops billedstabilisering, der gør det muligt at optage billeder ved lavere lukkertider, uden at kamerarystelser udgør et problem.

Med den seneste firmware opdateres PowerShot G7 X Mark III med forbedret billedstabilisering, hvilket betyder, at du kan optage med ro i sindet. Det er også udstyret med Face Priority AE, hvilket gør det nemmere end nogensinde før at fange personer i bevægelse.

En mand, der knæler på en strand og fotograferer et gaslejrbål med et Canon PowerShot G7 X Mark III.

Som videofotograf og fotograf, der ikke planlægger sine optagelser for meget, er Jamie James begejstret for den alsidighed, Canon PowerShot G7 X Mark III tilbyder.

Havskum, der skylles ind over en sandstrand i skumringen.

"Min kreative proces er at udforske og optage det, der ser godt ud," siger han. "Det er bare at gå ud og se, hvad der sker, og fange, hvad der sker i øjeblikket." Taget med et Canon PowerShot G7 X Mark III ved 100,8mm, 1/200 sek., f/2.8 og ISO 160. © Jamie James

"Jeg optog mig selv, mens jeg lavede en kop kaffe og nogle udstrækninger, da jeg gerne ville dele lidt af mit liv og vigtigheden af at tilbringe tid sammen med sig selv i naturen, og hvor beroligende det kan være," siger han. "Dette objektivs alsidighed er fantastisk, da det er utroligt til at fange vidtstrakte landskaber og zoome ind på mere action."

"Størrelse er alt, når du skal på lange eventyr, så at kunne have det i lommen og være i stand til at trække det ud og optage i RAW er fantastisk, da det ikke er muligt at række ned i tasken, for så går man glip af øjeblikket," siger Jamie.

Den seneste opdatering af firmwaren betyder, at PowerShot G7 X Mark III også har rammelinjer til forskellige billedformater, hvilket gør det nemmere at optage til forskellige platforme og til print. Du kan endda få vist en Instagram-venlig markør på skærmen, mens du filmer, så du ved, at indholdet vil fungere til sociale medier.

Du kan undgå overeksponerede billeder ved at bruge zebra-overlejringerne i PowerShot G7 X Mark III, som hjælper med at markere eksponeringsområder.

En mand tager et Canon PowerShot G7 X Mark III-kamera ud af sin jakkelomme.

Jamies udendørs eventyr betyder, at han har brug for et kompakt sæt udstyr, der er let nok til at bære rundt på fjerntliggende steder, og G7 X Mark III har kapacitet til at levere for professionelle filmskabere og fotografer – alt sammen fra et hus i lommeformet.

Brug af et webcam af høj kvalitet til videoopkald er også vigtigt for skabere som Jamie, da hans publikum kan få en fornemmelse af kvaliteten af hans arbejde – og det er alt sammen muligt med Canon PowerShot G7 X Mark III via en USB-forbindelse.

"Som filmskaber og fotograf vil jeg gerne give et godt indtryk. Hvis jeg kan deltage i et Zoom®-opkald, og jeg har sat scenen op til at være virkelig filmisk, og der er god dybdeskarphed til stede, får kunderne en idé om, hvad de får, når de arbejder sammen med mig."

Skrevet af Lorna Dockerill

Relaterede produkter

Relaterede artikler

 • VIDEO

  Tips til at forbedre dine videoer på sociale medier

  Fire content creators diskuterer, hvad der udgør fantastisk indhold, og hvordan man skiller sig ud online.

 • VLOGGING

  Sådan bliver du vlogger

  Kom i gang, og producér kvalitets-vlogs med vores vlogging-tips til begyndere.

 • FOTOGRAFERING

  EOS R50 vs. EOS R10

  Vi sammenligner de vigtigste funktioner og design for to APS-C-kameraer fra EOS R System.

 • VLOGGING

  Mød PowerShot V10

  Find ud af, hvorfor Canons lille 4K vlogging-kamera er det perfekte alt-i-ét startsæt.