Hvorfor skal du vælge originale Canon-laserprintertonerpatroner

Nogle ting er skabt for hinanden. Canons tonere er designet til at fungere med Canon-printere for at give dig den hurtige fusing-ydeevne og det høje kvalitetsprint, du forventer. Canons tonerbaserede teknologi sikrer kompromisløse resultater. Få smuk, holdbar printkvalitet med Canon-udviklet blæk.

Sørg for, at din printer fortsætter med at printe i høj kvalitet

Originale Alt-i-Én-patroner fra Canon giver garanti for fremragende printkvalitet. De har alle de væsentlige printelementer, der har en fast defineret levetid, så når du udskifter din Alt-i-Én-patron, er din maskine nærmest så god som ny.

Kvalitetssikring

Med originale Canon-patroner får du den tryghed, at hver eneste patron giver enestående ydelse. Genopfyldte patroner kan muligvis ikke printe med samme høje standard som nye Canon-patroner, fordi deres indvendige komponenter kan være helt eller delvist nedslidte.

Fremstilling og samling af patroner er en kompleks fremgangsmåde, der omfatter flere hundrede processer. Men Canon har udviklet et enkelt automatiseret produktionssystem, som anvender den nyeste produktionsteknologi for at skabe patroner af den høje kvalitet, som vores kunder forventer.

Undgå skæmmende linjer

Den lysfølsomme tromle er et af de mest følsomme billedbehandlingskomponenter i printeren. Nye Canon-patroner sikrer, at der ikke ophobes toner på tromlen og fikseringsrullen. Dette forhindrer skæmmende linjer, sløring eller grå baggrunde samt beskadigelse af printeren. En original Canon-toner garanterer, at tromlen fungerer korrekt, hvilket giver skarpe, rene dokumenter hver gang.

Renere arbejdsområde

Canons eksklusive rulleopladningsteknologi sikrer CO2-fri udledning. Denne rene teknologi er ikke sundhedsskadelig eller skadelig for miljøet og gør endda patronen mere kompakt, da der skal bruges færre dele. Derudover er samtlige Canons tonere og patroner ufarlige. Det betyder, at vores patroner ikke kræver særlig behandling eller forarbejdning.

Nemt at genvinde

Originale patroner kan genvindes ved hjælp af Canons "Intet affald til deponering"-genbrugsprogram. Du kan få mere at vide om programmet eller anmode om en gratis returneringsformular ved at gå til den særlige webside for genbrugsprogrammet.

Pas på forfalskede patroner

Forfalskede Canon-patroner er pakket til at fremstå som om de var fremstillet af Canon eller med samtykke fra Canon, men det er de ikke. Fremstilling og salg af forfalskede Canon-patroner er ulovligt. Canon samarbejder med myndigheder som toldvæsen, politi og handelsorganisationer for at fjerne forfalskede Canon-patroner fra markedet og stille de ansvarlige for retten.

Printkapaciteten for forfalskede patroner, som Canon har fået fat i og testet, spænder fra 28 % til 69 % sammenlignet med originale Canon-patroner.

Originale tonerpatroner gør en forskel

Allion Co., Ltd. er et eksternt kontrolagentur, der gennemfører tests til bestemmelse af kvalitetsforskelle mellem originale Canon-tonerpatroner og tredjeparts patroner. Rapporten bekræfter fordelen ved originale Canon-patroner.

Sådan genkender du originale tonerpatroner

Når du køber en Canon-patron, skal du altid se efter hologrammet, der har farveændringsteknologi, og efter "Genuine" Canon-logoet på ydersiden af emballagen. Så kan du være sikker på, at du får den allerbedste printkvalitet fra din Canon-printer, -fax eller -multifunktionsenhed. Udtrykket "til brug i Canon-produkter"/"for use in Canon products" er ikke ensbetydende med, at det er en original Canon-patron.


Find oplysninger om Canons EF-, MS- og S-toner, og få mere at vide om Canons oliefri fusion-teknologi og AIRSHEL-pude.

Hvorfor vælge Canons oliefri fusion-teknologi?

Refleksionsfrit print

Skriv på printet papir uden problemer

Professionelt output

Med Canons særlige oliefri fusing-teknologi får du utroligt skarpe, refleksionsfri farveresultater. I modsætning til konventionelle fikseringsruller er anvendelse af olie ikke nødvendigt - hvilket fjerner glansen, som mange farveenheder giver.

I kombination med vores S-toner producerer oliefri fusing perfekte print. S-toner består af sfæriske partikler, som hver er ensartet i form og størrelse med en central vokskerne. Det giver jævne og skarpe billeder med lav glans, der er rare at kigge på. Du kan endda skrive på den printede side uden problemer.

Hvorfor vælge patroner med AIRSHELL-pudebeskyttelse?

Ekstra beskyttelse reducerer sandsynligheden for skade

Mindre emballage giver mindre affald

Pude kan genbruges

Nogle af Canons patroner er pakket i en AIRSHELL-pude udvalgt af Canon for større beskyttelse. Denne banebrydende emballage er både effektiv og miljøvenlig og vandt i 2004 den eftertragtede WorldStar Award, som tildeles af World Packaging Organisation (WPO) for design og innovation.

AIRSHELL-puden gør det muligt at pakke i langt mindre emballage. Det reducerer CO²-udslippet under patronens forsendelse med ca. 20 % sammenlignet med traditionel emballage. AIRSHELL-emballage kan også bruges til at returnere dine brugte patroner til genbrug, hvilket øger de miljømæssige fordele yderligere.

Sidekapacitet

Når du skal vælge en patron, kigger du på priser, funktioner, ydeevne, kvalitet og pålidelighed. Men de forskellige modellers printomkostninger pr. side er selvfølgelig lige så vigtige. Sidekapaciteten giver dig en præcis måling af, hvor mange sider en patron kan printe.

Sidekapaciteten i mange af Canons Alt-i-Én-patroner, der anvendes i sort/hvid-enheder, er blevet målt i henhold til strenge ISO-standarder. ISO 19752-standarden beskriver metoden til bestemmelse af tonerkapaciteten for sort/hvide elektrofotografiske printere og multifunktionsenheder, der indeholder printerkomponenter. 

Sidekapaciteten for disse patroner er målt under strengt definerede forhold. Testarket vist her har været standard for sidekapacitetsmålinger af vores sort/hvid-patroner siden 2002. Ved at anvende originale Canon-patroner kan du være sikker på, at din patron vil levere det antal print, Canon har lovet.