BEYOND THE CROP

Se, hvordan fire content creators med ét fælles mål vildledte folk til at tro, de tog på ferie, for at sætte fokus på, hvad der egentlig er sandheden bag billeder. At skabe indhold på en ansvarlig måde betyder, at du er ærlig over for dit publikum. Du kan ikke stole på alt, og hvad du ser online. Selvom det ser rigtigt ud, kan det være iscenesat.
01 Hero intro NO TEXT BTC

HVOR MEGET AF DIT FEED ER ÆGTE?

At skabe indhold på en ansvarlig måde er at være transparent. I dette projekt undersøger vi, hvor nemt det egentlig er at skabe falsk indhold. Fire nordiske content creators udfordres til at skabe indhold, der kan vildlede folk for at sætte fokus på og starte en diskussion om det at skabe indhold på en ansvarlig måde.

Asa Behind the scenes video.MOV

THE FAKE VACATION

Se, hvordan fire content creators skaber en falsk ferie for at stille skarpt på, hvad der foregår bag billeder. Med ét fælles mål om gennemsigtighed, fortæller de historien om, hvordan ting kan se virkelige ud, selvom de faktisk er iscenesatte.

Beyond_the_crop_KV_no-text.jpg

BEYOND THE CROP MED ÁSA STEINARS

Den islandsk-baserede fotograf Ása er kendt for at rejse rundt i Island i sin varevogn, mens hun tager billeder af de smukke landskaber. Sammen med Canon ændrede hun landskabet på en iscenesat tur til Grønland.

BEYOND THE CROP MED KENNETH NGUYEN

Kenneth er en content creator fra København, der laver rejse- og outdoorcontent. Som offer for online-identitetstyveri, er Kenneth selv bekendt med, hvordan falsk indhold online kan påvirke det virkelige liv. Se hvordan han iscenesatte en rejse til Japan, og hør hans tanker om autenticitet på nettet.

Beyond_the_crop_Kenneth_KV.jpg
Beyond_the_crop_Maja_KV.jpg

BEYOND THE CROP MED MAJA MOAN

Den norske fotograf Maja fanger musikkens energi og stemninger over hele verden. I sin iscenesatte ferie med Canon besluttede hun at tage til Australien uden nogensinde at forlade Oslo.

BEYOND THE CROP MED JOONAS LINKOLA

Se, hvordan den finske content creator Joonas skiftede Finlands landskab ud med varmen på den græske ø Zakynthos uden nogensinde at forlade Finland.

Beyond the crop Joonas KV.jpg

BAG KULISSERNE

Hvordan får man et studie til at ligne de travle gader i Paris? Bliv inspireret af deres fantasifulde løsninger, og lær om lys-tricks, scenografi og det kameraudstyr, der bruges til at skabe de falske ferier.
AsasReveal.mov

INTERVIEW MED CONTENT CREATORS

Mød content creators, og hør deres tanker om at skabe indhold på en ansvarsfuld måde.
Asa Interview.mp4

Skab ansvarligt med Canon EOS R-systemet

"Lav endnu bedre indhold med det spejlløse Canon EOS R-system og RF-objektiver. Få nu op til 5200 kr. i cashback. Kampagnen kører indtil 31. juli 2023."

 • Få 5200 kr. i cashback

  CANON EOS R5

 • Få 1800 kr. i cashback

  CANON EOS R6 Mark II

 • Få 2200 kr. i cashback

  RF 24-70mm F2.8L IS USM

 • Få 2600 kr. i cashback

  RF 70-200mm F2.8L IS USM

CANON EOS R-SYSTEMET

Tag dit indhold til næste niveau

Det spejlløse Canon EOS R-system og RF-objektiver hjælper dig med at løfte dit indhold. Fasthold dit fokus med den ultimative fotograferingsoplevelse for både video og still-billeder.

EOS-R5-r-system-pack.jpg