FIRMWAREOPDATERING

Seneste firmware til PowerShot G7 X Mark III

Find ud af, hvordan den nyeste firmware tilføjer nye funktioner til dine videooptagelser og en række forbedringer til oprettelse af videoer og vlogs.
DOWNLOAD FIRMWAREN

En ny videofunktion og forbedringer af brugbarhed

Efter nyttig feedback fra vores engagerede kunder, der allerede bruger PowerShot G7 X Mark III til at optage deres videoindhold til sociale medier, er en ny metode til optagelse af videoblogs nu tilgængelig via en firmwareopdatering.


Optagelsesmetoden til videoblogs er en fuldautomatisk videoindstilling, hvor du kan optage til dit kamera. Hold dit G7 X Mark III i armslængde, så reagerer det naturligt og jævnt på dine bevægelser, så du tydeligt kan fortælle din historie og med den helt rigtige vægt på dig og dine omgivelser.


Face AF låser sig i denne funktion hurtigt og præcist fast på dit ansigt, og når synsvinklen ændres til et nyt motiv i optagelsen, justeres autofokus hurtigt og responsivt. Eksponeringsjusteringer er også hurtige, jævne og naturlige. Rejsevloggere vil finde dette særligt nyttigt, når de taler til kameraet og derefter indrammer det omgivende landskab. Skarpheden og eksponeringen af dit ansigt og dine omgivelser justeres hurtigt for at bevare skarpheden og de naturlige levende farver.

Zebra-display

Zebra-displayet, der er en nyttig funktion, der normalt findes i professionelle videokameraer, er en grafisk overlejring, der viser eksponeringsvariationer. Dette bruges typisk til at advare om potentiel overeksponering i en scene, så du kan foretage justeringer for at bevare optagelser i høj kvalitet.

Videoformatmarkør

Hvis du vil hjælpe med at komponere dine videoer til de forskellige sociale medieplatforme, skal du tænde for videoformatmarkøren, så vil du se en række billeder, der svarer til 16:9, 5:4 eller endda 2.39:1.

Forbedret optagelsesindikation

Ud over en rød prik og en "rec"-indikator kan du nu vælge en forbedret optagelsesindikation, når du optager video med dit PowerShot G7 X Mark III. Der vises en meget synlig rød ramme på skærmen, som kan hjælpe dig under optagelsen. Denne røde ramme vises naturligvis ikke på den endelige optagelse.

Niveauvisning i Face Tracking-funktion

Det er nu muligt at få vist det elektroniske vaterpas på skærmen under optagelse med Face Tracking slået til for at forbedre de oplysninger, der er tilgængelige under optagelse.

Denne firmwareopdatering er tilgængelig nu.

Ud over den enestående billedkvalitet og effektive billedstabilisator, der er tilgængelig på PowerShot G7 X Mark III, kan du drage fordel af de fantastiske nye funktioner til dine videoer takket være denne firmwareopdatering.

JEG KUNNE IKKE FATTE KVALITETSFORSKELLEN, DA JEG KONFIGUREREDE KAMERAET TIL MIN ONLINE UNDERVISNING

Relaterede artikler

 • MADFOTOGRAFERING

  En opskrift på succes: Vi præsenterer Canon EOS M50 Mark II

  Matt Adlard, den selvlærte bager og stjerne på de sociale medier, får en forsmag på EOS M50 Mark II.

 • VLOGGING

  Sådan bliver du vlogger

  Kom i gang, og producér kvalitets-vlogs med vores vlogging-tips til begyndere.

 • KREATIVT PRINT

  Print et moodboard lynhurtigt

  Bring dine kreative projekter op på næste niveau, og opdag, hvordan du laver et moodboard.

 • VLOGGING

  Kreativ vlogging med PowerShot G7 X Mark III

  YouTube-stjernen MikeVisuals fortæller, hvordan han skaber fængslende videoer med det kompakte Canon PowerShot G7 X Mark III, og deler sine bedste tips til vlogging.