Canon EOS RP Autofocus

EOS RP

Fokusér hvor som helst på et øjeblik

Canon EOS RP er innovativt og fyldt med banebrydende funktioner og har verdens hurtigste autofokus på 0,05 sekunder1. Fleksibiliteten ved det udvidede AF-område i kombination med EOS RP's funktionalitet, hastighed og sporing ved svagt lys gør, at uanset om du optager rejser, landskaber, portrætter eller video, giver Canon EOS RP dig mulighed for at udvide din fortælling og tage billeder, der udbygger din kreativitet.

Gergo shootin wth Canon EOS RP
Canon EOS RP sample mountain landscape

Den røde linje repræsenterer ca. 88 % (vandret) x ca. 100 % (lodret) af det område, der er dækket af den samlede billedramme.

Understøttede objektiver: RF-objektiver og EF-objektiver (de fleste eksisterende objektiver, med enkelte undtagelser).

Blåt repræsenterer op til 4779 AF-positioner

Du vil måske også kunne lide
Canon EOS RP image quality

EOS RP

En ny standard for billedkvalitet i fullframe

Canon EOS RP eos design and handling

EOS RP

EOS-håndtering uden at gå på kompromis

Canon EOS RP Wi-Fi and connectivity

EOS RP

Fleksibel optagelse og problemfri tilslutning

Canon EOS RP capturing a bee

Iøjnefaldende portrætter

For at skabe portrætter, der skiller sig ud, er Eye AF indbygget i Canon EOS RP. Denne Dual Pixel CMOS AF-teknologi hjælper dig med at holde superskarp fokus på motivets øjne i Face Detect-metode, så du opnår knivskarp billedkvalitet i dine portrætter. Eye AF fungerer med Canon EOS RP i One Shot AF-metode, Servo AF-metode og Movie Servo AF og sikrer, at både statiske og bevægelige motiver fanges med deres øjne klart i fokus. Touch and drag AF gør det nemt at skifte fokusposition.

Pixels which enable both phase different AF and imaging
Pixels which enable both phase different AF and imaging

Kombineret med fantastisk dybdeskarphed

Når det er vigtigt at opnå maksimal dybdeskarphed i et helt billede, f.eks. makrobilleder, kan fokus-bracketing sikre optimal skarphed. Med et enkelt tryk på lukkerknappen optager Canon EOS RP kontinuerligt med automatisk justering af fokusafstand hele vejen fra den oprindelige position til baggrunden. Derefter oprettes et sammensat billede vha. Canons Digital Photo Professional-software for at skabe et billede med fokus hele vejen igennem.

Canon EOS RP focus bracketing flower

1 Fra og med den 13. februar 2019, blandt spejlløse digitale kameraer med udskifteligt objektiv, der indeholder en 35 mm fullframe-tilsvarende billedsensor med kontrastgenkendelses-AF og faseregistrerings-AF på billedplan. Beregnet ud fra resultaterne af den målte AF-hastighed, baseret på CIPA-retningslinjer (varierer afhængigt af optagelsessituationen og det anvendte objektiv). Målt vha. interne metoder. Måleforhold: EV12 (omgivende temperatur/ISO 100), manuel metode, ved hjælp af RF 24-105mm f/4L IS USM (ved en brændvidde på 24 mm) med følgende indstillinger: lukker udløses med udløserknappen, 1-punkts AF (midterste AF), One Shot AF

Du vil måske også være interesseret i