Canon EOS RP Wi-Fi and Connectivity

EOS RP

Fleksibel optagelse og problemfri tilslutning

Canon EOS RP er designet til at optage hurtigt og lydløst, takket være en lydløs motivmetode, og leverer enestående billeder. Den lydløse lukker er en enestående fordel til gadefotografering og portrætter i følsomme miljøer.

Canon EOS RP bruger teknologi til registrering af flimmer og leverer utrolige billeder, selv når du optager under fluorescerende lys. Det registrerer flimmerfrekvensen og optager billedet tæt på den højeste lysstyrke for at reducere effekten af flimmer. Hvis der registreres flimmer, træder anti-flimmeroptagelse automatisk i kraft.

Optag på afstand, bevar kontrollen

Canon EOS RP har både Wi-Fi og Bluetooth for problemfri tilslutning til en kompatibel mobil enhed. Med denne teknologi er det muligt at optage og sende billeder direkte til en smartphone eller bruge automatisk synkronisering til situationer, hvor hurtig overførsel er nødvendig. Derudover kan kameraet fjernbetjenes via Canon Camera Connect-app'en, og gennem denne Wi-Fi-forbindelse venter nye kreative muligheder på dig, især når du er på farten og vil dele dit arbejde med det samme.

wireless image review Canon EOS RP

Du vil måske også kunne lide
Canon EOS RP image quality

EOS RP

En ny standard for billedkvalitet i fullframe

Canon EOS RP eos design and handling

EOS RP

EOS-håndtering uden at gå på kompromis

Canon EOS RP Autofocus

EOS RP

Fokusér hvor som helst på et øjeblik

Du vil måske også være interesseret i