Canon EOS RP Design and Handling

EOS RP

EOS-design og håndtering uden at gå på kompromis

Canon EOS RP vil straks føles velkendt for EOS-brugere takket være et greb, der er designet til at være behageligt til en hel dags optagelser. Et valgfrit forlængergreb forbedrer komforten yderligere, mens et kompakt og ekstremt godt konstrueret kamerahus med magnesiumlegering på kun 485 g (med batteri og hukommelseskort) gør, at kameraet nemt kan pakkes til rejser. Og med USB-opladning kan du oplade på farten.

Canon EOS RP and Canon 6D comparison image
Gergo shooting with Canon EOS RP

Tag et kig ind i fremtiden

Canon EOS RP har en 7,5 cm/3,0-tommers berøringsfølsom LCD-skærm med 1.040.000 punkter, der kan vippes og drejes for nye kreative vinkler, og en 0,39 OLED elektronisk søger med 2,36 millioner punkter og et brugerdefinerbart informationsdisplay hjælper dig med at komponere og visualisere motivet fra alle vinkler. Et UHS-II-kortslot sørger for kompatibilitet med dine eksisterende SD-kort og giver adgang til UHS-II-standarden, som giver hurtigere skrivehastighed og 4K-videooptagelse, mens knapper og hjul kan tilpasses til din foretrukne måder at fotografere på.

Canon EOS RP EVF
Gergo shooting with Canon EOS RP vari angle

Guider dig til større kreativitet

Canon EOS RP sætter dig i førersædet med knapper og et menusystem lige ved hånden, så du kan koncentrere dig om enestående kompositioner. Et guidet interface, kreative motivmetoder, fleksibel prioritet (FV) og manuelle metoder giver dig selvtillid og hjælper dig med at få kontrol over din kreativitet.

Gergo holding Canon EOS RP

Du vil måske også kunne lide
Canon EOS RP image quality

EOS RP

En ny standard for billedkvalitet i fullframe

Canon EOS RP Autofocus

EOS RP

Fokusér hvor som helst på et øjeblik

Canon EOS RP Wi-Fi and connectivity

EOS RP

Fleksibel optagelse og problemfri tilslutning

Du vil måske også være interesseret i