Canon EOS RP Image Quality

EOS RP

En ny standard for billedkvalitet i fullframe

I hjertet af Canon EOS RP finder man en enestående fullframe 26,2 MP Dual Pixel CMOS AF-sensor. Den giver en perfekt balance mellem fyldige, skarpe detaljer og utroligt pålidelig ydeevne ved svagt lys, og hver pixel bruges til både billedbehandling og autofokus for at sikre enestående skarphed i hele billedet. Sammen med Canon RF-objektiver, der er specielt designet til EOS R-systemet, er resultatet en ny standard inden for billedbehandling, udviklet til at forbedre og udvide din kreative vision.

Dual Pixel CMOS AF
Canon EOS RP sample night_sky
Taget med
  • f/2.0
  • 15.0
  • 3200

Optag hvor som helst og når som helst takket være utrolig ISO

Opgradering til en fullframe-sensor giver større kontrol over dybdeskarphed og gør dig i stand til at tage fremragende billeder i svagt lys. Med en maksimal ISO på 40.000 er det muligt at optage uden flash og stadig bevare detaljer og farver. Canon EOS RP gør det nemt at ændre ISO hurtigt vha. objektivkontrolringen eller de brugertilpassede hjul, så du kan blive en endnu mere instinktiv fotograf.

Hurtigere billedbehandling takket være DIGIC 8

DIGIC 8 er Canons nyeste billedbehandlingsenhed, der behandler billeder hurtigere end nogensinde før og giver mere brugervenlig og fleksibel betjening, så du kan bruge mindre tid på postproduktion og opnå en større billedkvalitet direkte fra kameraet.

Canon EOS R high speed communication

Styrken ved DLO i det øjeblik, du tager billedet

Digital objektivoptimering (Digital Lens Optimizer, DLO) korrigerer både optiske forvrængninger og eventuelt tab af opløsning på grund af kameraets eget low-pass-filter ved at anvende en omvendt funktion for hvert billede, så scenen i højere grad ligner det, som man ser med det blotte øje. Dette skaber detaljerede billeder i høj kvalitet med håndterbare filstørrelser, så fotografer opnår maksimal billedkvalitet og større fleksibilitet. Canon EOS RP kan tilgå objektivprofilinformation direkte fra RF-objektiver og bruge den direkte i kameraet for at opnå realtidsoptimering i det øjeblik, du tager billedet.

Canon EOS RP with DLO on of water landscape

Fuld visning

full view shot of Canon EOS RP with DLO on water

100 % detaljer

Nye niveauer for billedstabilisering

5-akset billedstabilisering og Dual Sensing IS sikrer kraftig stabilisering til dine optagelser, hvilket reducerer billedrystelser og giver dig frihed til at være kreativ uden at gå på kompromis med kvaliteten. I dette dobbelte system arbejder objektiv og kamera sammen i realtid, hvilket giver stabilitet (Dual Sensing) gennem kommunikationssystemet i objektivfatningen.

Canon EOS RP shooting night cityscape
Canon EOS RP sample night lights
Taget med
  • f/4
  • 1/8
  • 5000

Optag RAW, og indfang mere

Med 14-bit-teknologi leverer RAW-filer fra Canon EOS RP strålende farvetoneovergange, der giver optimal billedkvalitet, og som kan behandles direkte i kameraet eller med gratis Canon-software såsom Digital Photo Professional til pc eller Mac eller DPP Express til mobil-/smartenheder. Canon EOS RP tilbyder også kompakt RAW-funktionen (C-RAW), der sparer plads stort set uden at gå på kompromis med billedkvaliteten.

Du vil måske også kunne lide
Canon EOS RP eos design and handling

EOS RP

EOS-håndtering uden at gå på kompromis

Canon EOS RP Autofocus

EOS RP

Fokusér hvor som helst på et øjeblik

Canon EOS RP Wi-Fi and connectivity

EOS RP

Fleksibel optagelse og problemfri tilslutning

Canon EOS RP sample animals

Du vil måske også være interesseret i