hero

EOS R

Sæt nye standarder for kreativitet med EOS R

Canon EOS R er innovativt og fyldt med banebrydende funktioner og har utrolig hurtig autofokus på 0,05 sekunder1. Uanset om du fotograferer portrætter, landskaber, gader, rejser, bryllupper eller optager en video, giver den avancerede teknologi i EOS R dig mulighed for at udvide din fortælling og skabe billeder, der aldrig tidligere har været mulige.

Hurtig kommunikation

Canons ingeniører har nydesignet EF-objektivfatningen specielt til EOS R-systemet med en unik 12-bens tilslutning. Denne nyskabelse giver en radikal forbedring af kommunikationen mellem kameraets objektiv og kamerahus, hvilket gør den hurtigere med EOS R, end det hidtil har været muligt.

RF-objektivfatningen er ekstremt bred med lav dybde fra fatningen til sensoren. Designet gør det muligt at få objektivet tættere på sensoren, hvilket giver mulighed for at skabe en hurtigere og klarere optik i højere kvalitet med uovertruffen ydeevne.

High speed communication

Hurtig, knivskarp fokusering

EOS R har en Dual Pixel CMOS AF-fullframe-sensor på 30,3 Megapixel, der fokuserer uden at gå på kompromis takket være dens avancerede faseregistreringssystem, som giver brugeren mulighed for at vælge mellem 5.655 AF-positioner2. Den bruger størstedelen af sensorens pixels (80 % af de vandrette pixels og 100 % af de lodrette), hvilket medfører superhurtig autofokus til stillbilleder samt jævn fokussporing ved videooptagelse.

Fast pin sharp focusing

Et virkeligt lydløst kamera

I situationer, hvor du vil optage med fuld diskretion, kan klikket fra udløsningen af kameraets lukker advare dit motiv og ødelægge alle tiders chance. Dette gælder både for uformel bryllupsfotografering og optagelse af dyreliv på nært hold.

EOS R er det første Canon-kamera, som tilbyder en helt lydløs optagelsesmetode, så du kan tage billeder uden at forstyrre motivet. Når lydløs optagelse anvendes sammen med skærmen, der kan vippes og drejes, bliver det muligt at tage helt naturlige billeder.

Fantastiske billeder direkte fra dit kamera

Mange af EOS R’s imponerende funktioner er gjort mulige takket være den effektive DIGIC 8-processor. Dens største fordele omfatter bedre kommunikation mellem kamera og objektiv, hvilket giver hurtigere autofokus og de bedste billeder nogensinde direkte fra kameraet.

Dens ultrahurtige behandlingshastighed og effektivitet betyder, at EOS R's forbedrede digitale objektivoptimering altid arbejder og ikke påvirker kameraets ydeevne. Det garanterer billeder i optimal kvalitet uden forvrængning.

Du vil måske også kunne lide
See capture more

EOS R

Se og optag mere med en sensor, der er bygget op omkring præcision

Related article enjoy the world EOS

EOS R

Nyd EOS's verden med et udvalg af specialtilbehør

Canon related article perfect blend

EOS R

Den perfekte kombination af håndtering og fantastisk design

Direct from camera
Direct from camera

Professionel filmproduktion

EOS R tilbyder 4K-videofunktioner på samme høje niveau som i EOS 5D Mark IV samt avancerede opgraderinger som f.eks. støjreduktion for at forbedre ydeevnen ved høje ISO-værdier.

Kombinationen af EOS R's CMOS-sensor og DIGIC 8-processor giver dig mulighed for at optage farverig og meget detaljeret 4K-video med 10-bit-output via HDMI. Dette professionelle videooutput giver dig maksimale redigeringsmuligheder samt 4K-timelapse-optagelse og filmklip fra 4K-film. EOS R har både et hovedtelefonstik og en mini mic-indgang til mikrofon.

1 Fra og med den 13. februar 2019, blandt spejlløse digitale kameraer med udskifteligt objektiv, der indeholder en 35 mm fullframe-tilsvarende billedsensor med kontrastgenkendelses-AF og faseregistrerings-AF på billedplan. Beregnet ud fra resultaterne af den målte AF-hastighed, baseret på CIPA-retningslinjer (varierer afhængigt af optagelsessituationen og det anvendte objektiv). Målt vha. interne metoder. Måleforhold: EV12 (omgivende temperatur/ISO 100), manuel metode, ved hjælp af RF 24-105mm f/4L IS USM (ved en brændvidde på 24 mm) med følgende indstillinger: lukker udløses med udløserknappen, 1-punkts AF (midterste AF), One Shot AF

2 I 1-punkts AF-metode for et lille område

Du vil måske også være interesseret i