The perfect blend of handling and great design

EOS R

Den perfekte kombination af håndtering og fantastisk design

EOS R er et kompakt og let kamera, der er mindre end andre digitale EOS fullframe-spejlreflekskameraer. Det ergonomiske design gør det til en drøm at bruge. Det indeholder alle de EOS-funktioner i høj kvalitet, du forventer, og tilbyder desuden nye og spændende funktioner, som yderligere forbedrer oplevelsen ved optagelse.

Kompakt, ergonomisk design

I samme øjeblik, du griber om EOS R, opdager du, at det føles behageligt i dine hænder. Som en del af EOS-serien har det et håndgreb i samme stil som på digitale spejlrefleksmodeller. LCD-skærmens intuitive menusystem vil også være velkendt for EOS-brugere. Betjeningen er lettilgængelig og giver samtidig øget fleksibilitet, fordi den nemt tilpasses dine personlige præferencer. EOS R er det kamera, du ønsker, det skal være.

Compact, ergonomic design
Compact, ergonomic design

Touchscreen, som kan vippes og drejes

EOS R har en 3,15" touchscreen, som kan vippes og drejes, og den er klar og tydelig med utrolige 2,1 millioner punkter for at gengive billeder i høj opløsning og filmoptagelser med forbløffende skarphed og klarhed. Den kan indstilles til en lang række vinkler, så du nemt kan indfange sværttilgængelige motiver, samtidig med at skærmrefleksioner reduceres væsentligt ved hjælp af Canons Clear View II-teknologi. Muligheden for at ændre LCD-skærmens farvetone hjælper dig også med at matche dine billeder til den måde, du gerne vil se en scene på.

Du vil måske også kunne lide
Related tell your stories

EOS R

Skab dine fortællinger i 4K-video, og fyld hele skærmen med detaljer

Related article brent

EOS R

Sætter nye standarder inden for kreativitet

Vari-angle touch screen

En søger, der skiller sig ud

Når du optager med EOS R' elektroniske søger (EVF) med 3,69 millioner punkter, kan du se 100 % af scenen, og da du holder den op foran øjet, får du får en mere traditionel optagelsesoplevelse. Den giver også ekstra fordele, som du ikke kan få med en traditionel optisk søger: Du kan se, hvordan det endelige billede kommer til at se ud, i realtid og se motivet tydeligt, selv når det er i næsten totalt mørke. Når du ikke har søgeren foran øjet, skifter en indbygget sensor automatisk til billedvisning på skærmen, hvilket sparer batteristrøm. Søgeren kan også bruges til video i kraftigt lys, hvilket gør det meget nemmere at skifte fra optagelse af stillbilleder til video.

Fokuseringsfunktioner

Når du fotograferer med den elektroniske søger, kan du hurtigt og nøjagtigt vælge AF-område ved hjælp af tryk-og-træk-fokusering. Med denne funktion kan du effektivt bruge kameraets touchscreen som touch pad, mens du kigger gennem søgeren. Og når motivet er bedre egnet til manuel fokusering, kan du bruge EOS R' funktioner til fokusforstørrelse eller Focus Peaking, som giver større nøjagtighed over skarphed.

Focusing features

Brugerdefinerbar multifunktionsbjælke

EOS R' innovative funktioner omfatter den unikke multifunktionsbjælke. Dette er en berøringsbetjent kontrol-interface, der kan tilpasses til en lang række funktioner, lige fra styring af AF til indstilling af ISO-hastighed eller hvidbalance. Den svarer til det kendte EOS-kontrolhjul, men med den ekstra fordel, at den har lydløs betjening og forbedret vejrbestandighed.

Customisable multi-function bar

Robust, holdbart og vejrbestandigt kamerahus

EOS R har et kamerahus af en hårdfør magnesiumlegering, der giver en høj grad af beskyttelse. Dets avancerede modstandsdygtighed over for støv og fugt gør det til Canons mest vejrbestandige spejlløse kamera til dato.

Du vil måske også være interesseret i