Canon see capture more hero

EOS R

Se og optag mere med en sensor, der er bygget op omkring præcision

EOS R har et lille og stilfuldt kamerahus, som sammen med de tekniske fornyelser inde i kameraet gør det muligt at producere stillbilleder og video i enestående kvalitet. Indbyggede førsteklasses Canon-funktioner som f.eks. Dual Pixel CMOS AF, DP RAW, DIGIC 8-processor og Canon Log hjælper dig med at realisere din sande kreative vision.

Uovertruffen kvalitet

EOS R har Canons egen CMOS-sensor med 30,3 Megapixel. Den giver høj ISO-ydeevne og høj opløsning kombineret med et stort dynamikområde. Den leverer billeder i høj opløsning med uovertruffen kvalitet og dybde og kan optage righoldige detaljer med lav støj op til imponerende ISO 40.000.

EOS R har også Dual Pixel RAW-funktionen, som først blev introduceret i EOS 5D Mark IV. Når den bruges sammen med Canon Digital Photo Professional-softwaren, får du mulighed for at finjustere skarpheden og ændre synsvinklen eller bokeh i forgrunden for et mere tilfredsstillende resultat i efterredigeringen.

Canon unrivalled quality sensor

Du vil måske også kunne lide
Related article enjoy the world EOS

EOS R

Nyd EOS's verden med et udvalg af specialtilbehør

Canon related article perfect blend

EOS R

Den perfekte kombination af håndtering og fantastisk design

Canon unrivalled quality sensor

Hurtig kontinuerlig optagelse

Til fotojournalister og rejse- og bryllupsfotografer, der ønsker at indfange spontane øjeblikke eller hurtig action, tilbyder EOS R en forrygende kontinuerlig optagelse på 8 bps. Kameraet udnytter Canons erfaring inden for hurtige udlæsningsteknologier og dets DIGIC 8-processor til at opnå en balance mellem et højt pixelantal og fleksibel optagelse. EOS R har en stor buffer og hurtige skrivehastigheder til et USH-II SD-kort, så kameraet altid kan følge med, og du slipper for ventetid.

Fast continuous shooting

Skab biograflignende, episke film

Filmskabere, der skaber biograflignende, episke film, vil elske at bruge Canons mest avancerede produkt uden for Cinema EOS-serien. EOS R tilbyder UHD 4K-videooutput i 10-bit via HDMI, hvilket giver meget detaljerede, ukomprimerede optagelser. Du kan også bruge Canon Log-funktionen til et udvidet dynamikområde, som muliggør maksimal redigeringsfleksibilitet ved graduering i efterredigeringen.

Du vil måske også være interesseret i