mirrorless range
alt text goes here

Spejlløse EOS M-kameraer

Vær altid parat med et kompakt, let og lille kamera med udskifteligt objektiv i DSLR-kvalitet

SE ALLE MODELLER I SERIEN

Stor kvalitet,
lille størrelse

Gode fortællinger sker rundt omkring os hele tiden.
Du skal bare have et kamera, der lader livet udfolde sig, så kommer de gode fortællinger.

EOS M50 Mark II

EOS M50 Mark II

Skab indhold af høj kvalitet til dit publikum, og tilføj dit eget kreative præg – uanset om det er fotos, videoer eller live-stream.

Udforsk det nu

 EOS M50 Mark II sample
  • f/3.2
  • 1/320
  • 2500

Hvad er et spejlløst kamera?

I modsætning til digitale spejlreflekskameraer, som bruger et spejl til at reflektere lys i søgeren, indeholder spejlløse kameraer – også kaldet kompakte systemkameraer – ikke noget spejl eller nogen optisk søger, og derfor er de generelt mindre end digitale spejlreflekskameraer.

Hvis pladsen er af afgørende betydning, giver den spejlløse Canon EOS M-serie fleksibilitet og komfort med høj billedkvalitet for både film og stillbilleder. Den benytter en elektronisk søger, der sparer størrelse og vægt, men også tilbyder yderligere kreative fordele.

Den komplette EOS-serie af spejlløse kameraer spænder fra APS-C-modeller med mindre objektiver til avancerede fullframe-kameraer, hvor kreativitet er i centrum med kort baggrundsfokus fra fuldformatsensoren. Serien er designet til at få det bedste frem i din fotografering.

eos m10 lifestyle alina

Fantastisk kvalitet

Vores spejlløse kameraer samler det bedste fra Canons kompaktkameraer og digitale spejlreflekskameraer for at levere uovertrufne kvalitetsfotos og -film, der er spækket med detaljer, farver og stemning, selv i svagt lys.

stunning quality

EF-M-objektiver

Bærbare, letvægtsobjektiver der er designet specielt til EOS M-kameraer. Objektiverne spænder fra ultravidvinkel- og telefotozoom til små pancake-objektiver, der giver dig mulighed for at udforske din kreativitet.

Få mere at vide

Close up of man with dreadlocks shot on the Canon EOS M50
eos m5 cinc lifestyle system

Kan jeg bruge andre objektiver?

Med vores spejlløse kameraer kan du nemt udskifte objektivet og få et andet perspektiv. Udover et eksklusivt udvalg af alsidige, kompakte EF-M-objektiver kan du bruge Canon Mount Adapter EF-EOS M for at få adgang til et omfattende udvalg af over 80 EF-S- og EF-objektiver til digitale spejlreflekskameraer, herunder specialobjektiver som makroobjektiver og fiskeøjeobjektiver.

Læs mere

Hvilket EOS-system er det rette for mig?

Find det perfekte kamera, der passer til din måde at fotografere og producere film på. Fra specialister i svagt lys til superhelte inden for hurtige optagelser – Canon har den perfekte løsning.

Få mere at vide

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R & EOS M50

Har du brug for hjælp til at finde et kamera?

Brug vores kameravælger til at finde det perfekte kamera for dig.

Find mit kamera

Hands holding up Canon camera

Du vil måske også være interesseret i...

Bliv inspireret, tilmeld dig nu

Gå aldrig glip af de seneste tilbud fra Canon, tips og kurser, nyheder og invitationer til lokale begivenheder.

Tilmeld dig nu