ET HYBRIDT ØJEBLIKSBILLEDE: EFFEKTEN PÅ MEDARBEJDER- OG IT-OPLEVELSEN

Hvordan har medarbejderne og IT-afdelingerne det i virkeligheden med hybridarbejde?

Se, hvad 3.008 IT-beslutningstagere og slutbrugere fra syv europæiske markeder føler om fjernarbejde, brugen af clouden, cybersikkerhed og meget mere. Læs Et hybridt øjebliksbillede: Effekten på medarbejder- og IT-oplevelsen for at få den seneste statistik og analyse til at informere jer om jeres beslutningstagning i det fremtidige digitale arbejdsmiljø.
LÆS RAPPORTEN NU

OVERSIGT

Succes i en hybrid verden: I kan få det til at ske

For at hjælpe med at forme effektive hybridaktiviteter skal virksomhedsledere overveje mange faktorer omkring deres medarbejdere og processer – fra sikkerhed, produktivitet, samarbejde og kundeoplevelse til nye prioriteter omkring bæredygtighed og medarbejdererfaring.

I afsnittene nedenfor finder I ud af, hvordan I kan holde trit med den hurtigste acceleration af organisatoriske forandringer, som verden nogensinde har set.

Hybridarbejde møder sikkerhed: Ved I, hvordan I kan tage de vigtigste udfordringer op?

Hybridarbejde har markant forandret den måde, hvorpå oplysninger strømmer gennem virksomheder. Men den fleksibilitet, der værdsættes af mange medarbejdere, har skabt problemer med cybersikkerhed og compliance for IT-afdelingen. For at forstå, hvordan I møder nye trusler mod jeres virksomhed, kan I læse Informationssikkerhed i det hybride arbejdsmiljø.
Læs
Hybrid work meets security

Relaterede artikler

Et hybridt øjebliksbillede: Effekten på medarbejder- og IT-oplevelsen

Vores seneste og mest omfattende rapport om effekten af hybridarbejde i hele Europa. Sådan svarede 1.791 slutbrugere og 1.217 IT-beslutningstagere. Få kvalitativ og kvantitativ indsigt og analyse til fremtidssikring af jeres virksomhed.
Læs rapporten nu

Se mere

  • Therefore™

    Vælg Therefore – en dokumenthåndteringsløsning, der er designet til at transformere den måde, I administrerer og deler virksomhedsdokumenter på. Besøg vores webside allerede i dag!

  • Kontorsikkerhed

    Find nye måder at beskytte jeres data på.

  • uniFLOW Online

    Opdag Canons udvalg af softwareløsninger til håndtering af print- og scanningsworkflows. Besøg vores webside, og læs mere om sikre, integrerede printløsninger.

Udforsk, hvordan det at samarbejde med Canon kan gavne jeres virksomhed – nu og i fremtiden