ARTIKEL

Hvordan ser prisvindende digital transformation ud?

Marc Bory, Vice President, Digital Printing & Solutions Marketing and Innovation, Canon Europe

Award-winning digital transformation in action in the office

One-stop-shops og enkle løsninger: Den digitale transformationsverden er fyldt med dem.

Men alle med erfaring på dette område ved, at digitalisering ikke er en forandring fra den ene dag til den anden. Den tager nøje hensyn til processer, langsigtede investeringer og fokuserer på et udvalg af løsninger og services.

Med den nye teknologi, der opstår på markedet næsten hver dag, er det vigtigt at omfavne fremtidssikrede strategier, der kan udvikle sig sammen med en organisations bredere behov.

Vi har hjulpet virksomheder med at navigere deres deres digitale transformationsrejser i mange år, og det afspejles i vores prisvindende portefølje af hardware- og softwareløsninger. Et bredt udbud betyder, at vi giver virksomheder mulighed for at skabe et fuldt digitalt økosystem. Vi hjælper med at forbinde printere, scannere og samarbejdsværktøjer i en sammenhængende pakke for at skabe effektivitet i alle dele af virksomheden – med ét kontaktpunkt for al teknologi.

Sidste år var det ikke kun vores kunder, der anerkendte kvaliteten af vores løsninger. Vi cementerede vores mangeårige anerkendelse fra uafhængige brancheorganisationer med nye priser.

uniFLOW Online

Print, kopiering og scanning. Uanset om det sker derhjemme, på kontoret eller andre steder, er effektivitet og sikkerhed afgørende for effektiv hybrid arbejdspraksis.

Vores avancerede uniFLOW Online print- og scanningsstyringsplatform i clouden er allerede førende, og den bruges af tusindvis af organisationer verden over til at optimere processer og bringe arbejdsområder sammen. NT-ware, den Canon-ejede softwareudvikler af uniFLOW-pakken, har nu opnået den største markedsandel i Vesteuropa. I slutningen af 2022 høstede den sig også en række priser.

Buyer’s Laboratory Inc. (BLI) tildelte uniFLOW Online prisen Outstanding Cloud Output Management Solution 2023 for femte år i træk.

BLI valgte også uniFLOW Online til deres Solutions Pick Award 2023 i en hyldest til dens blanding af output management og scan/capture-automatisering.

Som en anerkendelse af løsningens intuitive design og effektive sikkerhedsfunktioner valgte Document Manager (DM) uniFLOW Online som dets Print Fleet Management Solution of the Year 2022.

Når virksomheder har brug for at styre dokumentworkflows, administrere print- og serveromkostninger, øge informationssikkerheden og gøre hybridarbejde mere produktivt, kan uniFLOW Online hjælpe dem med at gøre det bedre.

Therefore Online

En vellykket digital transformation betyder, at I bevarer tæt kontrol over dokumentworkflows, mens I identificerer og forbedrer processer, der sløver virksomheden.

Vores ECM-platform (Online Enterprise Content Management) Therefore Online vandt tre priser: BLI's Solutions Pick Award 2023, DataMasters Best ECM Solution for HR 2022 og Info-Tech Research Groups Leader in the ECM Market.

Therefore Online hjælper virksomheder med at få udrettet mere på kortere tid. Den henter data fra indgående dokumenter, f.eks. fakturaer, og placerer dem direkte i eksisterende processer ved hjælp af intelligent versionsstyring for bedre, fejlfrit samarbejde. Den fjerner også besværet med formularer og e-signaturer, der alle drives af platformens banebrydende AI-motor – som kan håndtere alle disse udfordringer og meget mere.

IRISXtract

Mange virksomheder beskæftiger sig med hundredvis, endda tusindvis af dokumenter, der kommer ind hver dag. Ofte vil de være varierende. Tænk på fakturaer, kontrakter, rapporter, indkøbsordrer: Manuel sortering af disse store batches tager værdifuld tid.

Vores IRISXtract-løsning til dokumentbehandling forælder dette, så medarbejderne frigøres til mere strategiske opgaver. Som et resultat heraf har Document Manager udvalgt den til deres Data Capture/Recognition Product of the Year 2022 i lyset af dens problemfri integration, intelligente dataudtræk og omfattende automatiserede dataudtræk.

A3/A4-printere

A3- og A4-print forbliver de mest anvendte og alsidige formater, og valg af den rette printer kan øge alsidigheden i virksomheden. For eksempel vandt vores i-SENSYS MF832Cdw BLI Pick Award, A4 category 2023, og vores imageRUNNER C1538iF vandt en anden BLI Pick award, A4 category 2023.

Rachel Dean, Technical Editor hos Keypoint Intelligence's Office Group, forklarede, hvorfor de to printere skilte sig ud:

"Fejlfri driftssikkerhed og intuitiv funktionalitet får teams til at arbejde produktivt. Hertil kommer en række fleksible mobil- og cloud-funktioner, mens hurtige print- og scanningshastigheder muliggør effektivt samarbejde – alt dette taler til nutidens moderne kontor, som indebærer hybridarbejde."

Virksomheder, der ignorerer bæredygtighed – især for deres kerneaktiviteter – vil ligeledes blive straffet af deres kunder. Og de vil se deres indirekte omkostninger stige. BLI så, at især vores A4-laserprintere var betydeligt foran markedet med hensyn til energieffektivitet, og de valgte Canon til deres Most Energy Efficient Laser A4 Brand Award 2023-2025.

Pete Emory, Director of Research & Lab Services USA/Asia hos Keypoint Intelligence, bemærkede:

"Tilsammen brugte de 12 Canon [laser A4]-printere 37% mindre energi end de næste to konkurrenter tilsammen."

Vi vandt også en iF Design Award 2022, og endelig valgte BLI os til prisen "Line of the Year", A3 category 2022 og A4 category 2023, hvilket afspejler vores løbende investeringer på disse områder.


Digital transformation har mange bevægelige dele, fra informationssikkerhed og samarbejde til automatisering og optimering af workflows. Men de beslutninger, virksomhederne træffer nu, vil påvirke deres succes i årevis.

At arbejde sammen med en betroet partner for at identificere deres behov kan gøre processen nemmere – og sikre, at de penge, der bruges på at omstille virksomheden til den digitale verden, får den størst mulige effekt.

Har I brug for hjælp med jeres digitale transformation?

Kontakt os nu for at finde ud af, hvordan vores økosystem til digital transformation kan transformere og udvikle jeres virksomhed.

Relaterede produkter og løsninger

  • Canon Camera
    Gør jeres flåde bedre med en hurtig, kompakt multifunktionsprinter, der strømliner dokumentdigitalisering med intuitiv brugeroplevelse.
  • Therefore
    Effektiv software til dokumentworkflow med effektive funktioner – en helt ny måde at administrere og dele virksomhedsdokumenter på.
  • En mand og en kvinde på et kontor, der peger på en bærbar pc-skærm.
    En avanceret, sikker print- og scanningsløsning, der gør det muligt for virksomheder at administrere hele deres printmiljø via clouden.

Se mere