BILLEDBEHANDLINGSLØSNINGER

SOFTWARE DEVELOPMENT KIT (SDK)

Tilmeld dig Canon Developer Programme for at forfine og tilpasse dine workflows for billedbehandling ved hjælp af vores avancerede teknologi, der kan føre din virksomhed videre.
SÅDAN TILMELDER DU DIG LÆS MERE
SDK

Fordelene ved Canon SDK

Canon har investeret kraftigt i at tilbyde kunderne den mest omkostningseffektive og fleksible vej til fotografering i høj kvalitet. Fjernbetjen kameraer fra Windows, Mac, Raspberry Pi OS eller Ubuntu med EOS Digital Software Development Kit (EDSDK), og brug den samme kode på tværs af alle kompatible Canon-kameraer. For at drage fordel af understøttelse af flere platforme på udvalgte modeller til hurtig udvikling spænder den nye Camera Control API (CCAPI) over flere platforme, hvilket muliggør trådløs brug i alle miljøer, herunder Windows, Mac, Android, iOS eller Linux.

 • SDK

  FORDELE

  Fjernoptagelse

  Registrér, tilslut og udløs kameraet.

 • SDK

  FORDELE

  Live View-overvågning

  Kontrollér motivet for eksponering og komposition.

 • SDK

  FORDELE

  Billedoverførsel

  Download og slet billeder, og formatér kort.

 • SDK

  FORDELE

  Kameraindstillinger

  Kontrollér og skift kameraindstillinger, herunder lukkertid, blænde og ISO.

Opdag, hvordan Canon SDK kan hjælpe din virksomhed

Se vores video for at få mere at vide om vigtige teknologier og funktioner, hvordan de er nyttige, og hvordan de kan hjælpe dig med at forbedre dit workflow.
SE NU
SDK

Sådan fungerer det

EDSDK og CCAPI beskrives bedst som API'er (Application Programming Interfaces), som åbner op for kontrol af kamerafunktionaliteten for softwareforfattere, så de kan levere løsninger til de virksomheder, de arbejder for eller ejer. Muligheden for at integrere kamerakontrol i deres softwareprogrammer betyder, at styring af kameraet kan administreres automatisk for at generere billeder og overføre data med det samme. Denne strømlining af end-to-end-processerne reducerer omkostningerne og sparer tid.

Tilmeld dig vores udviklerportal

Canon Developer Programme giver tredjepartsvirksomheder og -udviklere af alle typer mulighed for at downloade SDK og oprette forbindelse til Canons produkter og teknologi samt få værdifuld support og rådgivning.

Samarbejd med os

Registrerede udviklere kan få adgang til og downloade detaljeret dokumentation, API-oplysninger og bruge et særligt softwarebibliotek samt interagere med andre brugere. Disse tekniske ressourcer er beregnet til softwareteknikere til at bygge funktionsrige, tilpassede applikationer omkring vores produkter.

SDK

Hvorfor Canon?

Canon er det førende navn inden for billedbehandling og har været det i de sidste 80 år. Vi er den førende leverandør af digitale billedbehandlingsløsninger til forbrugere, business-to-business og industri. Billedbehandling er kernen i vores virksomhed, og vi er dedikeret til at hjælpe folk med at gentænke, hvad der er muligt gennem fotografering og video i høj kvalitet.
SDK

Funktionalitet

Det er kun den første del af et perfekt workflow at optage fantastisk indhold. Det er lige så vigtigt at dele det, og derfor har vores SDK-løsninger med Canon-kameraer fremragende tilslutningsmuligheder med apps og skræddersyet software, der hjælper dig med at levere mere på tværs af alle dine platforme.

 • Et udvalg af kameraer og objektiver, der passer til alle budgetter og behov
 • Wi-Fi og USB på tværs af vores EOS-serie
 • Hukommelseskort til nem formatering og fjernelse

Kompatibilitet og ensartethed

Canon-kameraer leverer ensartet drift, intuitiv betjening og enestående resultater. Del dit arbejde med verden ved hjælp af avancerede optagelses- og streamingfunktioner.

 • Stillbilleder og video med en hybridløsning
 • Ensartede farver og skarphed fra input til output
 • Nem betjening med fremragende tilpasning, der passer til alle brugere

SDK
SDK

Sikkerhed og driftssikkerhed

Vi er klar over, at nedetid koster penge. Canon-kameraer har dokumenteret driftssikkerhed og vil fungere under udfordrende forhold. Få strøm til kameraet via en vekselstrømsadapter eller et batteri, og nyd mange års drift takket være den legendariske Canon-holdbarhed.

 • EOS- og EOS R-systemet giver enestående driftssikkerhed
 • Originale Canon-batterier er designet til at levere langvarig ydeevne
 • Dedikeret teknisk supportteam samt skræddersyet eftersalgssupport

Ofte stillede spørgsmål om SDK

Har du et spørgsmål, du ikke kan finde svaret på? Vores sektion med ofte stillede spørgsmål er der til at hjælpe.

Har du brug for at få mere at vide?

Følg linket, så vil et medlem af vores dedikerede B2B Segment-team for professionelle billedbehandlingsprodukter kontakte dig.

Du er måske også interesseret i…