BILLEDBEHANDLINGSLØSNINGER

Software Development Kit (SDK)

Tilmeld dig Canon Developer Programme for at forfine og tilpasse dine workflows for billedbehandling ved hjælp af vores avancerede teknologi, der kan føre din virksomhed videre.

Software Development Kit (SDK)

Fordelene ved Canon SDK

Canon har investeret kraftigt i at tilbyde kunderne den mest omkostningseffektive og fleksible vej til fotografering i høj kvalitet. Fordelene ved EOS Digital Software Development Kit (EDSDK) giver brugerne mulighed for at fjernstyre Canon-kameraer fra en Windows- eller Mac-pc og bruge den samme kode på tværs af alle kompatible Canon-kameraer. For at drage fordel af understøttelse af flere platforme på udvalgte modeller til hurtig udvikling spænder den nye Camera Control API (CCAPI) over flere platforme, hvilket muliggør trådløs brug i alle miljøer, f.eks. Windows, Mac, Android, iOS eller Linux.

 • alt text

  FORDELE

  Fjernoptagelse

  Registrér, tilslut og udløs kameraet.

 • alt text

  FORDELE

  Live View-overvågning

  Kontrollér motivet for eksponering og komposition

 • alt text

  FORDELE

  Billedoverførsel

  Download og slet billeder, og formatér kort

 • alt text

  FORDELE

  Kameraindstillinger

  Kontrollér og skift kameraindstillinger, herunder lukkertid, blænde og ISO

Sådan fungerer det

EDSDK og CCAPI beskrives bedst som API'er (Application Programming Interfaces), som åbner op for kontrol af kamerafunktionaliteten for softwareforfattere, så de kan levere løsninger til de virksomheder, de arbejder for eller ejer. Muligheden for at integrere kamerakontrol i deres softwareprogrammer betyder, at styring af kameraet kan administreres automatisk for at generere billeder og overføre data med det samme. Denne strømlining af end-to-end-processerne reducerer omkostningerne og sparer tid.

Tilmeld dig vores udviklerportal

Canon Developer Programme giver tredjepartsvirksomheder og -udviklere af alle typer mulighed for at downloade SDK og oprette forbindelse til Canons produkter og teknologi samt få værdifuld support og rådgivning.

Samarbejd med os

Registrerede udviklere kan få adgang til og downloade detaljeret dokumentation, API-oplysninger og bruge et særligt softwarebibliotek samt interagere med andre brugere. Disse tekniske ressourcer er beregnet til softwareteknikere til at bygge funktionsrige, tilpassede applikationer omkring vores produkter.

alt text

OM CANON

Hvorfor Canon?

Canon er det førende navn inden for billedbehandling og har været det i de sidste 80 år. Vi er den førende leverandør af digitale billedbehandlingsløsninger til forbrugere, business-to-business og industri. Billedbehandling er kernen i vores virksomhed, og vi er dedikeret til at hjælpe folk med at gentænke, hvad der er muligt gennem fotografering og video i høj kvalitet.

In a studio, a man adjusts a studio light pointing at a handbag while a colleague seated at a desk views the image of the handbag in software on a monitor.

HAR DU BRUG FOR HJÆLP?

Vil du vide mere om dette produkt?

Related articles