Naviger i trusselslandskabet: Sådan opbygger du en solid IT-sikkerhedsstrategi med Zero Trust

IT-sikkerhed er en kompleks opgave, og det kræver mere end blot en firewall for at løse vores udfordringer. En helhedsorienteret tilgang til sikkerhed er afgørende, men hvad indebærer det, og hvordan implementerer man strategier som Zero Trust i sin IT-infrastruktur? Få svarene i Peter Kochs præsentation om at opbygge robust sikkerhed.
Se oplægget
Cyber- og Informationssikkerhed

Trusselsbilledet har ændret sig markant i dag sammenlignet med for 25 år siden. I takt med at vores data er spredt over forskellige lokationer og systemer, er trusselsbilledet blevet mere komplekst, hvilket øger risikoen for sikkerhedsbrud. Den teknologiske udvikling og det voksende antal cyberkriminelle har ført til mere sofistikerede og målrettede angreb, der kan kompromittere virksomhedernes datasikkerhed.

Peter Koch, sikkerhedsevangelist hos Conscia, kiggede forbi til en snak om de største faldgruber, og hvordan man som virksomhed kan opbygge sikker sikkerhed. Han diskuterer blandt andet Zero Trust-tilgangen til IT-sikkerhed, som Canons egen undersøgelse viser, at kun 17% af respondenterne har implementeret. Hvad er Zero Trust, og hvordan kommer man i gang? Dette og meget mere besvares i præsentationen.

Canon Camera

Varighed: 39:35min

Hvordan bygger man sikker – sikkerhed?

Hvad får du svar på:

  • Hvordan ser trusselslandskabet ud i dag?
  • Hvordan angriber fjenden?
  • Hvad er de største faldgruber i mange virksomheders IT-sikkerhed?
  • Tips fra en hacker: Sådan minimerer I risikoen
  • Hvad er Zero Trust, og hvordan implementeres det?
  • Tjekliste til IT-sikkerhed

Om Peter Koch

Peter har været i IT-branchen i 37 år, og de seneste 9 år har han haft fokus på cybersikkerhed. Han arbejder som sikkerhedsrådgiver og hjælper kunder med at implementere Zero Trust, nye sikkerhedsværktøjer og detection advisory.

Peter Koch

Peter Koch

Har du brug for mere information?

Læs mere