Cybersikkerhed som en konkurrencefordel: Beskyt din virksomhed og styrk din konkurrenceevne

Hvilke metoder skal vi anvende for at beskytte vores virksomhed? Der findes utallige muligheder, men hvilke bør vi prioritere? Og kan en stærk sikkerhedsstrategi omdannes til en direkte konkurrencefordel? Få svarene, når Bjarke Alling deler sin indsigt om at udnytte IT-sikkerhed som en konkurrencefordel i sit oplæg.
Se oplægget
Canon Camera

Enhver virksomhed kan blive angrebet af en hacker. Hackerangreb er ikke begrænset til bestemte brancher eller virksomhedsstørrelser, og derfor bør alle virksomheder have en handlingsplan i tilfælde af, at de bliver kompromitteret. At være proaktiv og tage de nødvendige forholdsregler for at beskytte virksomheden.

Vi har haft besøg af Bjarke Alling, medlem af Rådet for Cybersikkerhed og chefkonsulent for D-Mærket, som gik i dybden med, hvordan man laver en god sikkerhedsplan, og hvorfor man ikke skal undervurdere potentialet i cybersikkerhed som konkurrenceparameter.

Canon Camera

Varighed: 45:33min

Tab en hacker, vind en kunde

Det får du svar på:

  • Hvad er D-mærket, og hvilke kriterier stiller det til virksomhederne?
  • Hvordan skal din virksomhed beskytte sig mod trusler, og hvad er den vigtigste strategi?
  • Hvordan bruger man sikkerhed som et konkurrenceparameter? Herunder de 3 former for konkurrencefordele.
  • Hvad er NIS2, hvem er omfattet og hvorfor er det vigtigt?

Om Bjarke Alling

Bjarke er både nuværende medlem og tidligere formand for Det Nationale Cybersikkerhedsråd. Han er chefkonsulent for D-mærket og er tidligere medlem af Policy Board for cybersikkerhed.

Bjarke Alling

Bjarke Alling

Har du brug for mere information?

Læs mere