alt text goes here

Vil du være med til at skabe positive forandringer?

Historier, der gør en forskel

Vil du være med til at skabe positive forandringer?

Er du vild med fotografering og videoproduktion, mellem 16-19 år gammel, og vil du gerne bidrage til positive forandringer?

Så får du nu muligheden for at fortælle din historie. Hvilket af FN's 17 Verdensmål betyder mest for dig? Eller har du måske en historie, der relaterer sig til én eller flere af verdensmålene? Så deltag i vores konkurrence ved enten at dele et billede eller en video. Vis os din historie ved at uploade den under #photosforgood. Historien skal være relateret til dit udvalgte Verdensmål. Så har du chancen for at vinde et Canon EOS M50 samt en heldagsworkshop med Canon for dig og 10 af dine bedste venner.

Læs mere om de 17 verdensmål her:

Vil du være med til at skabe positive forandringer

Hvad er Canon Young People Nordic Competition?

Canon Young People Nordic Competition er en del af Canons Young People Programme. Formålet med Canons Young People Programme er at støtte og hjælpe unge mennesker med at finde, fortælle og dele deres syn på FN's 17 Verdensmål med resten af verden. Dette opnås ved at hjælpe unge mennesker med at udvikle deres færdigheder, passion og inspiration for at fortælle kraftfulde historier gennem billeder og videoer. Læs mere om Canon Young People Programme her: https://www.canon.dk/sustainability/imaging-for-good/

Hvad er Canon Young People Nordic Competition?

Sådan deltager du

Du deltager ved at fortælle en historie om det Verdensmål,, der betyder mest for dig. Du kan gøre dette gennem enten billeder eller videoer. Billedet eller videoen skal relatere sig til mindst et af de 17 Verdensmål.. Du skal vise og fortælle, hvordan du tror, at dit udvalgte Verdensmål kan være med til at forandre verden positivt. Upload din historie på Instagram under #photosforgood.

Sådan gør du:

  1. Vælg dit Verdensmål
  2. Tag et billede eller optag en video
  3. Upload på Instagram under #photosforgood
En jury bestående af udvalgte Canon-medarbejdere vælge tre vindere.
Udvælgelsen af de tre vindere vil være baseret på følgende kriterier:

- Billedkvalitet
- Relationen mellem billedet/videoen og de(t) udvalgte Verdensmål.
- Passionen i den historie, som fortælles i billedet/videoen.

NB: Hvis du er blandt en af de tre vindere, vil Canon kontakte dig gennem en personlig besked på din Instagram-konto. Vinderen vil blive annonceret i april.
Vær venligst opmærkom på, at dit navn og bopælsland vil blive offentliggjort på vores hjemmeside, sociale medier og udstillinger. Hvis vinderen ikke ønsker, at disse oplysninger bliver publiceret, skal vinderen meddele Canon om dette på tidspunktet, hvor man får at vide, at man har vundet.

Konkurrencevilkår

Hvis du ønsker at deltage i Young People Nordic Competition bør du vide følgende:

1. Du kan deltage med så mange billeder eller videoer, som du har lyst til. Du kan dog kun vinde én præmie (én præmie per person).
2. Du skal være mellem 16-19 år gammel for at deltage i både konkurrencen og workshoppen.
3. Hvis du er under 18 år gammel skal du have dine forældres/værges tilladelse til at deltage i konkurrencen.
4. Konkurrencen er kun tilgængelig for deltagere bosat i et af de følgende lande: Danmark, Norge og Sverige.

Du kan læse mere om konkurrencevilkårene her

Tjek dette før du deltager i konkurrencen

Før du deltager i konkurrencen, anbefaler vi, at du gennemgår nedenstående tjekliste. Tjeklisten kan hjælpe dig med at sikre, at alle kravene for at deltage i konkurrencen er overholdt:
1. Dit billede/video skal være originalt og taget af dig.
2. Hvis dit billede/video indeholder genkendelige/identificerbare personer, skal du have en skriftlig godkendelse fra dem om, at du og Canon gerne må dele billedet på deres hjemmesider, sociale medier og udstillinger.
3. Hvis dit billede/video indeholder kunst, logoer eller brand/virksomhedsnavne, skal du have en skriftlig godkendelse fra dem om, at du og Canon gerne må dele billedet på deres hjemmesider, sociale medier og udstillinger.
4. Dit billede må under ingen omstændigheder indeholde nøgenhed, eller noget andet som kan opfattes som usædeligt, upassende eller ulovligt.
5. Alle lokale regler og lovgivning er blevet fulgt, alle tilladelser er bleve givet, og ingen tredjepartsrettigheder er blevet krænket.
6. Hvis du er under 18 år gammel, skal du have tilladelse fra dine forældre/værge til at deltage i denne konkurrence.

Canon vil kontakte dig, hvis du er en af vores tre udvalgte vindere, hvis Canon ønsker din tilladelse til at dele dit billede/video, udvalgte Verdensmål og historie på Canons hjemmeside, sociale medier og udstillinger, eller hvis vi ønsker at tale om anden brug af dit indsendte materiale i konkurrencen.

Få tips og tricks til at tage billeder og optage videoer her:

Before participating in our Canon

Hvad vil der ske på foto/video-workshoppen?

Alle tre vindere vil foruden et EOS M50-kamera og et EF-M 15-45mm IS STM-objektiv vinde en sjov fotografi/video-workshop for én dag, sammen med 10 af deres venner. Formålet med fotografi/video-workshoppen er at give vinderen og 10 af dennes venner mulighed for at udvikle deres kompetencer, passion og inspiration til at fortælle stærke historier. Temaet for workshoppen vil være relateret til FN's 17 Verdensmål.

Både vinderne og deres 10 venner skal være melem 16-19 år for at kunne deltage. Tid og sted for workshoppen vil blive besluttet sammen med vinderne.

Bemærk, at hvis vinderne eller deltagerne i workshoppen er under 18 år, vil Canon kræve en tilladelse fra forældre/værge for at deltage. Alle deltagere i workshoppen skal også give tilladelse til, at Canon kan dele deres billede og det materiale, de udarbejder under workshoppen, på Canons hjemmeside, sociale medier og udstillinger.

Before participating in our Canon

Deltag i FN MyWorld 2030

Vil du hjælpe endnu mere? Så støt bæredygtighedsmålene ved at deltage i deres globale undersøgelse. Du kan også skabe din egen MyWorld 2030-undersøgelse og hjælpe med at fortælle andres historier. Hvis du er interesseret, kan du få mere information på nedenstående links.

http://about.myworld2030.org/

http://about.myworld2030.org/toolkits-sub-page/

https://myworld2030.org/register/

about.myworld2030.org/faq/

Deltag i FN MyWorld 2030

Galleri

Har du brug for mere inspiration? Se, hvilke historier andre har fortalt herunder.


Galleri: Visuel historie fortælling, der gør en forskel

What is the Canon Young People Programme

Mere information

Du kan læse mere om både vilkårene for konkurrencen og Canons politik for privatlivets fred her:

Vilkår og betingelser

CANON FORBRUGER FORTROLIGHEDSPOLITIK