imaging-for-empowerment

Billedbehandling, der gør en forskel

Gør mennesker i stand til at udnytte styrken i visuel historiefortælling til at starte positive forandringer.

Historiefortælling for en
ny generation

Som en global imaging-virksomhed har vi et ansvar for at styrke en ny generation – og hjælpe dem med at udvikle deres færdigheder, antænde deres passion for imaging og inspirere dem gennem visuel historiefortælling.


Vi giver dem de kompetencer, værktøjer og platforme, de skal bruge for at kunne dele deres historier med verden og skabe nye muligheder både for dem selv og andre i deres lokalsamfund.

Nyeste historier

Vi giver unge mennesker værdifulde kompetencer

Billeder kan være utroligt effektive. De giver dig mulighed for skabe forbindelse med et publikum og bringe mennesker ind i din verden. Se følgende videoer for at få mere at vide om Young People Programme, der giver unge mennesker en visuel stemme, så de kan tale om FN's bæredygtige verdensmål (SDG'er), og Miraisha, som støtter etableringen af arbejdspladser inden for professionel fotografi og print ved at opkvalificere unge voksne i Afrika.

young-people-programme

Galleri: billedbehandling, der gør en forskel

Se nogle af de stærke billeder, der er lavet i Canons internationale workshops.

Vis billeder

EventkalenderCanons events giver mennesker over hele verden mulighed for at skabe og dele historier, der kan hjælpe dem med at forbedre deres liv og deres lokalsamfund.

Vi samarbejder med verdens førende fotojournalistiske programmer, hvor vigtige historier og dem, der er ansvarlige for at fortælle dem, bringes sammen og fejres – vores mål er at forme og inspirere morgendagens fotojournalister.

canon-pro-visa

Visa pour l'image

Canon har støttet Visa pour l'image, en af verdens førende fotojournalistiske festivaler, i mere end 30 år. Vi afholder ugelange kurser for mediestuderende i hele Europa for at hjælpe dem med at fortælle historier, der handler om alt fra konflikter og natur til mennesker og miljø.

Læs mere

opening-world-press-photo

World Press Photo

Canon har støttet World Press Photo i 26 år. I 25 af disse år har vi sponseret Joop Swart Masterclass for at finde frem til dygtige visuelle fortællere. Vi giver også dem, der kan fortælle de stærkeste historier om at skabe forandring, muligheden for at være Canon-ambassadører i et år.

Læs mere