EOS Services

EOS Services

Vær altid på forkant

Du ønsker, at dit udstyr skal være i optimal stand, så du får den bedst mulige billedkvalitet. Men at gøre det kræver arbejde – arbejde, som bedst udføres af uddannede specialister, som bogstaveligt talt kender udstyret fra a til z.

I sikre hænder

Vores EOS Services tilbyder en omfattende opsætnings- og kontrolproces med kontrol af alle funktioner billedanalyse, som sikrer, at dine kameraer og objektiver vedligeholdes i overensstemmelse med producentens specifikationer. Der udføres også test af ydeevne/tolerance for at sikre optimal billedkvalitet og funktionalitet.

Som forventet bliver alt udført hos Canons Service & Repair-centre af fuldt uddannede specialister.

In safe hands

Vores niveauer

Flerpunktskontrolservice af dit EOS-kamera fås i 2 niveauer

EOS service – Standard

Rensning af billedsensoren, spejlet (hvis relevant), fokusskærmen (hvis relevant), eksterne LCD-overflader og kamerahuset.

Kontrol af bevægelige dele (knapper, drejeskiver, låse), betjening af hot shoe, intern flash, isætning og udtagning af hukommelseskort, montering og fjernelse af objektiv/kamera, betjening af terminaler og stik, interne fejlmeddelelser, tilspænding af eksterne skruer, videofunktioner. Eksponering og lukkertid kontrolleres også ved hjælp af en billedtest.

Verificering af kameralukkertælling og firmwareversion. Opdatering af firmware, hvis det er relevant, og efter anmodning.

EOS Service – Standard

EOS Service – Premier

Omfatter alt i Standardservice plus:

• Pixelkortlægning for varme eller døde pixels
• AF-justering til standardværdi ved hjælp af et Canon Tool-objektiv eller fokustilpasning ved hjælp af dit eget objektiv.

EOS Service – Premier

Vigtige oplysninger

Hvis der registreres en fejl i dit produkt under den ønskede vedligeholdelsesservice, vil Canons Service & Repair-center enten kontakte dig for at anmode om en kopi af dit købsbevis for at validere din Canon-garanti (hvis den ikke allerede er leveret), eller, hvis dit produkt ikke længere er dækket af Canons garanti, for at drøfte muligheder for reparation, der skal betales for (dvs. reparation til fast pris, reparationens udstrækning eller estimering af tid og omkostninger).

Der er ingen reparationsgaranti på efterfølgende fejl, der ikke identificeret under vedligeholdelsesservice.

Important information

Prisoversigt

Priser på service

Gældende fra 1. december 2022
Kameraserier EOS Service – Standard EOS Service – Premier
EOS ###D, EOS ####D 724,00 SEK 986,00 SEK
EOS ##D, EOS 7D, EOS 7D Mark II, EOS R7*, EOS R8, EOS R10*, EOS R50* 986,00 SEK 1.316,00 SEK
EOS #D 1.316,00 SEK 1.710,00 SEK
EOS R-systemet 1.316,00 SEK Ikke tilgængelig
EOS M-systemet Ikke tilgængelig Ikke tilgængelig

Alle priser er inkl. moms og returfragt. Priser omfatter ikke levering.

Priserne kan ændres uden varsel.

CPS-medlemmer kan drage fordel af Fast Track-ekspeditionstider i henhold til deres medlemsniveau.

*Premier EOS Service er ikke tilgængelig til EOS R7 og EOS R10 og EOS R50.

Disse services er tilgængelige fra Canon Professional Service Centers. Klik FÅ MERE AT VIDE for at følge reparationsprocessen. TRYK HER for at booke service.

Du vil måske også være interesseret i

Canon Professional Services

Medlemmer får adgang til CPS Priority Support, både lokalt og ved større begivenheder. Det er en prioriteret Fast Track-reparationsservice og – afhængigt af dit niveau af medlemskab – gratis låneudstyr og gratis returnering og rabat på vedligeholdelse. De kan også nyde godt af eksklusive medlemstilbud.

Tilmeld

Læs mere

Canon Professional Services