Cinema EOS Maintenance Packages

Cinema EOS
vedligeholdelsesservice

Vores vedligeholdelsespakke

Cinema EOS vedligeholdelsesservice tilbyder en omfattende service til dit Cinema EOS-produkt på et hvilket som helst Canon service- og reparationscenter.

Vores Cinema EOS vedligeholdelsesservice tilbyder en række værdifulde fordele, herunder rengøring af sensorer, rengøring af indvendige ventilationskanaler, fuld funktionskontrol og udskiftning af sliddele*.

Canons erfarne Cinema EOS-kamerateknikere vil sikre, at dit produkt fungerer optimalt, så du kan have tillid til, at dine produktioner bliver til virkelighed.

* Cinema EOS-service - sliddele (f.eks. frontmonteret glas, fatningsgevind, monteringsplader og portdæksler) kontrolleres og udskiftes efter teknikerens skøn.

Cinema EOS Service – Basic

Vigtige oplysninger

Hvis der registreres en fejl i dit produkt under den ønskede vedligeholdelsesservice, vil Canons Service & Repair-center enten kontakte dig for at anmode om en kopi af dit købsbevis for at validere din Canon-garanti (hvis den ikke allerede er leveret), eller, hvis dit produkt ikke længere er dækket af Canons garanti, for at drøfte muligheder for reparation, der skal betales for (dvs. reparation til fast pris, reparationens udstrækning eller estimering af tid og omkostninger).

Der er ingen reparationsgaranti på efterfølgende fejl, der ikke identificeret under vedligeholdelsesservice.

Important information

Prisoversigt

Gældende fra 1. december 2022

Pris Model
EOS C100/C100 Mark II EOS C200 EOS C300/C500 EOS C300 Mark II EOS C300 Mark III / EOS C500 Mark II EOS C700 Series
3.158,00 SEK 3.553,00 SEK 3.553,00 SEK 3.553,00 SEK 4.474,00 SEK 4.474,00 SEK

 

Alle priser er inkl. moms og returfragt. Priser omfatter ikke levering.

Priserne kan ændres uden varsel.

CPS-medlemmer kan drage fordel af Fast Track-ekspeditionstider i henhold til deres medlemsniveau.

BESTIL DIN SERVICE

FORBRUGER

CPS/ERHVERV

Du vil måske også være interesseret i

Canon Professional Services

Medlemmer får adgang til CPS Priority Support, både lokalt og ved større begivenheder. Det er en prioriteret Fast Track-reparationsservice og – afhængigt af dit niveau af medlemskab – gratis låneudstyr og gratis returnering og rabat på vedligeholdelse. De kan også nyde godt af eksklusive medlemstilbud.

Tilmeld

Læs mere

Canon Professional Services