Sensor Clean & Check

Sensorrensning og -kontrol

En enkel service, der sparer dig tid og stress

Sensoren er hjertet i dit kamera og en af de vigtigste faktorer for billedkvaliteten. Sensoren kan tiltrække støv og snavs, når objektiverne udskiftes – så det er vigtigt at sørge for, at de er rene og fungerer perfekt.

Sensorer er meget følsomme, og at rengøre dem sikkert og effektivt kræver betydelig erfaring og ekspertise. Men hvis du holder din sensor i perfekt stand, kan du spare flere timer på at billedbehandle og fjerne de pletter, der forårsages af støv. Dette arbejde udføres efter de højeste professionelle standarder af fuldt uddannede Canon-specialister, så du får en overkommelig engangsbetaling.

Alt, hvad du skal vide

Sensorrensnings- og -kontrolservice omfatter rensning af billedsensoren, spejlet (hvis relevant), fokusskærmen (hvis relevant), eksterne LCD-overflader og kamerahuset.

Sensor clean and check

Vigtige oplysninger

Bemærk, at da der helt naturligt lægger sig støv på sensorer, er der ikke nogen garanti på denne service. Du rådes til at sikre, at kameradækslet sættes på, når kameraet sendes til rensning, og at kontrollere billedkvaliteten, så snart det er returneret.

Hvis der registreres en fejl i dit produkt under den ønskede vedligeholdelsesservice, vil Canons Service & Repair-center enten kontakte dig for at anmode om en kopi af dit købsbevis for at validere din Canon-garanti (hvis den ikke allerede er leveret), eller, hvis dit produkt ikke længere er dækket af Canons garanti, for at drøfte muligheder for reparation, der skal betales for (dvs. reparation til fast pris, reparationens udstrækning eller estimering af tid og omkostninger).

Important information

Prisoversigt

Denne service er tilgængelig hos Canon Professional Service-centre.

Priser på service

Gældende fra 1. december 2022
Kameratype Pris
EOS fullframe-sensor 658,00 SEK
EOS APS-C-sensor 526,00 SEK
EOS R fullframe-sensor 658,00 SEK
EOS R APS-C-sensor
EOS M
526,00 SEK

Alle priser er inkl. moms og returfragt. Priser omfatter ikke levering.

Priserne kan ændres uden varsel.

CPS-medlemmer kan drage fordel af Fast Track-ekspeditionstider i henhold til deres medlemsniveau.

BESTIL DIN SERVICE

FORBRUGER

CPS/ERHVERV

Du vil måske også være interesseret i

Canon Professional Services

Medlemmer får adgang til CPS Priority Support, både lokalt og ved større begivenheder. Det er en prioriteret Fast Track-reparationsservice og – afhængigt af dit niveau af medlemskab – gratis låneudstyr og gratis returnering og rabat på vedligeholdelse. De kan også nyde godt af eksklusive medlemstilbud.

Tilmeld

Læs mere

Canon Professional Services