Sensor Clean & Check

Sensorrensning og -kontrol

En enkel service, der sparer dig tid og stress

Sensoren er hjertet i dit kamera og en af de vigtigste faktorer for billedkvaliteten. Sensoren kan tiltrække støv og snavs, når objektiverne udskiftes – så det er vigtigt at sørge for, at de er rene og fungerer perfekt.

Sensorer er meget følsomme, og at rengøre dem sikkert og effektivt kræver betydelig erfaring og ekspertise. Men hvis du holder din sensor i perfekt stand, kan du spare flere timer på at billedbehandle og fjerne de pletter, der forårsages af støv. Dette arbejde udføres efter de højeste professionelle standarder af fuldt uddannede Canon-specialister, så du får en overkommelig engangsbetaling.

Alt, hvad du skal vide

Sensorrensnings- og -kontrolservice omfatter rensning af billedsensoren, spejlet (hvis relevant), fokusskærmen (hvis relevant), eksterne LCD-overflader og kamerahuset.

Sensor clean and check

Vigtige oplysninger

Bemærk, at da der helt naturligt lægger sig støv på sensorer, er der ikke nogen garanti på denne service. Du rådes til at sikre, at kameradækslet sættes på, når kameraet sendes til rensning, og at kontrollere billedkvaliteten, så snart det er returneret.

Hvis der registreres en fejl i dit produkt under den ønskede vedligeholdelsesservice, vil Canons Service & Repair-center enten kontakte dig for at anmode om en kopi af dit købsbevis for at validere din Canon-garanti (hvis den ikke allerede er leveret), eller, hvis dit produkt ikke længere er dækket af Canons garanti, for at drøfte muligheder for reparation, der skal betales for (dvs. reparation til fast pris, reparationens udstrækning eller estimering af tid og omkostninger).

Important information

Prisoversigt

Denne service er tilgængelig hos Canons Service & Repair-centre.

Priser på service

Kameratype Pris
EOS fullframe-sensor 995 SEK
EOS APS-C-sensor 750 SEK
EOS R 995 SEK
EOS M 750 SEK

* Alle priser er inkl. moms. Priserne omfatter ikke levering og returfragt. Priserne kan ændres uden varsel. CPS-medlemmer får gratis returfragt og kan drage fordel af Fast Track-ekspeditionstiden i henhold til deres medlemskabsniveau.

 

Priser på forsendelse

Forsendelsestype Pris
Standard* 50 SEK

* Returnering — priser er inkl. moms. Priserne kan ændres uden varsel. Andre forsendelsesmuligheder kan være tilgængelige. Kontakt os for at høre om mulighederne (hvis det er relevant).

Disse services er tilgængelige fra Canons Service & Repair-centre – for forespørgsler bedes du sende en e-mail til cps.support@canon.se. Lokale CPS-autoriserede servicepartnere kan tilbyde tilsvarende eller lignende services.
Klik for at følge reparationsprocessen og finde dit nærmeste Canon-servicecenter.

Du vil måske også være interesseret i

Canon Professional Services

Medlemmer får adgang til CPS Priority Support, både lokalt og ved større begivenheder. Det er en prioriteret Fast Track-reparationsservice og – afhængigt af dit niveau af medlemskab – gratis låneudstyr og gratis returnering og rabat på vedligeholdelse. De kan også nyde godt af eksklusive medlemstilbud.

Tilmeld

Læs mere

Canon Professional Services