Camera & Lens Focus Matching

Kamera- og objektivfokus
Afstemning

Finjustering til din fotografering

Canons kamerasystemer og objektiver er fremstillet efter ekstremt høje præcisionsstandarder for at opnå den ultimative billedkvalitet. Derfor kan små bevægelser i komponenter forårsaget af hyppig eller kraftig brug med tiden medføre små ændringer i fokusnøjagtigheden, som den skarptseende fotograf måske bemærker.

Hvad vi gør

For at opnå pålidelig, knivskarp fokus kan vi matche autofokus (AF) på dine foretrukne objektiv- og kamerakombinationer eller tilpasse AF til et Canon Tool-produkt. Ved hjælp af præcisionsværktøjer og -ekspertise justerer vi enten kameraet, så det passer til objektivet, eller omvendt, for at genoprette perfekt fokus.

Der er to services:

Kamerafokustilpasning

Objektivfokustilpasning

What we do

Vigtige oplysninger

Du kan enten anmode om, at dit kamerahus eller objektiv er fokustilpasset til et Canon Tool-produkt (hus eller objektiv) eller dit eget produkt (hus eller objektiv).

• Hvis du ønsker, at dit kamera eller objektivfokus skal passe til et andet af dine egne produkter, skal du have mindst 1 hus og 1 objektiv.

• Hvis du vil have dit produkts fokus justeret, så det passer til et Canon Tool-produkt (hus eller objektiv), skal du informere Canons Service & Repair-center om, hvilket Canon Tool-produkt (modelnavn) du gerne vil bruge.

• Du kan også booke ekstra produkter ind, hvis der er behov for det (f.eks. tilpas 1 kamera til 3 objektiver, eller tilpas 1 objektiv til 2 kameraer), men det gældende servicegebyr vil blive anvendt for hver udført fokustilpasning.

Important information

• Hvis der identificeres en fejl i dit produkt under den ønskede vedligeholdelsesservice, vil Canons Service & Repair-center enten kontakte dig for at anmode om en kopi af dit købsbevis for at validere din Canon-garanti (hvis den ikke allerede er leveret), eller, hvis dit produkt ikke længere er dækket af Canons garanti, for at drøfte reparationsmuligheder, der skal betales for (f.eks. reparation, reparationsgrænse eller tid og omkostningsestimat).

• Der er ingen reparationsgaranti på efterfølgende fejl, der ikke identificeres under vedligeholdelsesservice.

Important information-2

Prisoversigt

Priser på service

Kameratype Kamerafokustilpasning
EOS digitale spejlreflekskameraer 1.090 SEK

Objektivtype Objektivfokustilpasning
Prime EF, EF-S & DO 1.090 SEK
Zoom EF, EF-S & DO 1.200 SEK

Alle priser er inkl. moms og returfragt. Priser omfatter ikke levering.

Priserne kan ændres uden varsel.

CPS-medlemmer kan drage fordel af Fast Track-ekspeditionstider i henhold til deres medlemsniveau.

Disse services er tilgængelige fra Canon Professional Service Centers. Klik FÅ MERE AT VIDE for at følge reparationsprocessen. TRYK HER for at booke service.

Du vil måske også være interesseret i

Canon Professional Services

Medlemmer får adgang til CPS Priority Support, både lokalt og ved større begivenheder. Det er en prioriteret Fast Track-reparationsservice og – afhængigt af dit niveau af medlemskab – gratis låneudstyr og gratis returnering og rabat på vedligeholdelse. De kan også nyde godt af eksklusive medlemstilbud.

Tilmeld

Læs mere

Canon Professional Services