SOFTWARE OG PLUG-IN

Software og plug-in til EOS VR-SYSTEMET

Opdag, hvordan du skaber medrivende tredimensionelt indhold ved hjælp af et kompatibelt EOS fullframe-kamera og RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE-objektivet, samtidig med at du får et enklere og mere effektivt workflow med EOS VR-SYSTEMET.
EOS VR Utility

EOS VR Utility

Det, der engang var en kompleks proces med justering, synkronisering og sammensætning med flere kamera-/filsystemer, er nu blevet uendeligt meget nemmere takket være Canons EOS VR Utility1, som gør konvertering af stereoskopiske optagelser og stillbilleder til redigering og afspilning til en meget mere effektiv proces.

EOS VR Utility-softwareopdatering

Version 1.2
 • Understøttelse af RAW-video, herunder 60 billeder/sek. med 8K/60P RAW LT (EOS R5 C)
 • - Understøttelse af GPU-acceleration (NVIDIA til Windows/Metal til Mac)
 • - Understøttelse af Apple AirPrint
 • - Yderligere eksportfilformat (Windows)
 • - Objektivmaske (tilbehør)
Canon Camera

Ækvirektangulær projektion

For at kunne opleve 180° VR-optagelsen eller stillbilledet korrekt via et VR-headset skal rækkefølgen af billederne i venstre og højre øje skiftes, og der skal udføres en ækvirektangulær projektion af de to cirkulære fiskeøjebilleder. Denne ækvirektangulære projektion kræver brug af Canons EOS VR Utility og "genkortlægger" effektivt de to cirkulære fiskeøjebilleder til to "kvadratiske" billeder ved siden af hinanden (et standardformat til 180° VR-billedfiler), klar til visning på et VR-headset eller redigering i et kompatibelt softwareprogram eller NLE-system. Et afkrydsningsfelt i EOS VR Utility giver brugere mulighed for at skifte mellem de konverterede og ikke-konverterede visninger.

Understøttelse af RAW-video (8K/60P)

Kompatible RAW-videofiler, der er taget med understøttede kameraer (herunder 8K/60P RAW LT-filer fra EOS R5 C), behandles automatisk i EOS VR Utility, hvilket yderligere forenkler RAW-workflowet. Adgang til grundlæggende justeringer, herunder hvidbalance, ISO, lysstyrke, farverum og gamma, giver et professionelt output med High Dynamic Range

EOS VR Utility - RAW controls crop
EOS VR Utility

Grundlæggende redigering

Få vist og afspillet filmfilen, mens du markerer de ønskede ind- og udgangspunkter til eksport.

Flere eksportmuligheder

Filmfiler kan eksporteres til forskellige opløsninger og professionelle codecs, herunder DPX- og ProRes-filer (Mac), klar til redigering og graduering i et kompatibelt NLE-program som f.eks. Adobe Premiere Pro. Stillbilleder eksporteres som JPEG-billeder.

EOS VR Utility

EOS VR-plug-in til Adobe Premiere Pro

Det nye EOS VR-plug-in til Adobe Premiere Pro1, gør det muligt for content creators at konvertere og redigere direkte fra deres NLE-program og udføre specialopgaver som f.eks. graduering og redigering.

EOS VR Plug-in-softwareopdatering

Version 1.2
 • - Understøttelse af GPU-acceleration (NVIDIA til Windows/Metal til Mac)
 • - Understøttelse af Apple AirPrint
 • - Objektivmaske (tilbehør)
EOS VR-plugin Adobe Premiere Pro

Hvorfor Premiere Pro?

Adobes Premiere Pro er branchens førende program til at skabe flot og medrivende VR-indhold. Canons EOS VR-plug-in til Adobe Premiere Pro giver dig mulighed for automatisk at udføre den ækvirektangulære konvertering, mens du problemfrit importerer dine Canon VR-filer i ét enkelt trin. De konverterede filer kan derefter nemt føjes til din tidslinje og redigeres og gradueres på normal vis, så de er klar til endelig eksport og distribution.

Abonner, og få mere

Alle brugere kan nyde en gratis prøveperiode og foretage konverteringer af stillbilleder og videoer, der er kortere end to minutter. Men når du eksporterer videoer på to minutter eller længere med EOS VR Utility, eller importerer med EOS VR-Plug-in til Adobe Premiere Pro, kræves der et abonnement.

EOS VR Utility

Relaterede produkter

 1. EOS VR Utility og EOS VR Plug-in til Adobe Premiere Pro er nødvendige for at udføre den ækvirektangulære projektion af optagede 180° VR-billeder fra et kompatibelt Canon-kamera. Version 1.2 eller nyere af EOS VR Utility muliggør konvertering af understøttede Canon RAW-filer, herunder 8K RAW LT/60P fra EOS R5 C (kompatible RAW-formater kan variere pr. kamera) samt understøttelse af Apple Silicon og GPU-acceleration. En abonnementsservice, der betales for, kan være nødvendig for at konvertere videoer, der er længere end 2 minutter, og som kræver et Canon ID. Installationen af den specifikke "HEVC Activator" for det anvendte kamera vil også være påkrævet.
 2. Kan kræve den seneste firmwareopdatering for VR-kompatibilitet

  BEMÆRK: DENNE VR-SYSTEMSOFTWARE KAN AFVIGE FRA DET KOMMERCIELLE PRODUKT.