SOFTWARE OG PLUG-IN

Software og plug-in til EOS VR-SYSTEMET

Opdag, hvordan du skaber medrivende tredimensionelt indhold ved hjælp af et kompatibelt EOS fullframe-kamera og RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE-objektivet, samtidig med at du får et enklere og mere effektivt workflow med EOS VR-SYSTEMET.
EOS VR Utility

Software og plug-in til EOS VR-SYSTEMET

EOS VR Utility

Det, der engang var en kompleks proces med justering, synkronisering og sammensætning med flere kamera-/filsystemer, er nu blevet uendeligt meget nemmere takket være Canons EOS VR Utility1, som gør konvertering af stereoskopiske optagelser og stillbilleder til redigering og afspilning til en meget mere effektiv proces.
EOS VR Utility

Ækvirektangulær konvertering

For at kunne opleve 180° VR-optagelsen eller stillbilledet korrekt via et VR-headset skal rækkefølgen af billederne i venstre og højre øje skiftes, og der skal udføres en ækvirektangulær konvertering af de to cirkulære fiskeøjebilleder. Denne ækvirektangulære konvertering kræver brug af Canons EOS VR Utility og "presser" effektivt de to cirkulære fiskeøjebilleder til to "kvadratiske" billeder ved siden af hinanden (et standardformat til 180° VR-billedfiler), klar til visning på et VR-headset eller redigering i et kompatibelt softwareprogram eller NLE-system. Et afkrydsningsfelt i EOS VR Utility giver brugere mulighed for at skifte mellem de konverterede og ikke-konverterede visninger.

Grundlæggende redigering

Få vist og afspillet filmfilen, mens du markerer de ønskede ind- og udgangspunkter til eksport.

EOS VR Utility
EOS VR Utility

Flere eksportmuligheder

Filmfiler kan eksporteres til forskellige opløsninger og professionelle codecs, herunder DPX- og ProRes-filer, klar til redigering og graduering i et kompatibelt NLE-program som f.eks. Adobe Premiere Pro. Stillbilleder eksporteres som JPEG-billeder.

EOS VR-plug-in til Adobe Premiere Pro

Det nye EOS VR-plug-in til Adobe Premiere Pro1, gør det muligt for content creators at konvertere og redigere direkte fra deres NLE-program og udføre specialopgaver som f.eks. graduering og redigering.
EOS VR-plugin Adobe Premiere Pro

Hvorfor Premiere Pro?

Adobes Premiere Pro er branchens førende program til at skabe flot og medrivende VR-indhold. Canons EOS VR-plug-in til Adobe Premiere Pro giver dig mulighed for automatisk at udføre den ækvirektangulære konvertering, mens du problemfrit importerer dine Canon VR-filer i ét enkelt trin. De konverterede filer kan derefter nemt føjes til din tidslinje og redigeres og gradueres på normal vis, så de er klar til endelig eksport og distribution.

Abonner, og få mere

Alle brugere kan nyde en gratis prøveperiode og foretage konverteringer af stillbilleder og videoer, der er kortere end to minutter. Men når du eksporterer videoer på to minutter eller længere med EOS VR Utility, eller importerer med EOS VR-Plug-in til Adobe Premiere Pro, kræves der et abonnement. Ved at abonnere på abonnementstjenesten EOS VR Utility og EOS VR-Plug-in til Adobe Premiere Pro kan du låse op for de mere avancerede og professionelle funktioner i programmerne, f.eks.:

  • Konvertering af filmklip, der er længere end to minutter
  • Eksport af DPX/Pro Res højkvalitetsfilm

EOS VR Utility

Relaterede produkter

  1. EOS VR Utility og EOS VR Plug-in til Adobe Premiere Pro er nødvendige for at udføre det ækvirektangulære skift af optagede 180° VR-billeder fra et kompatibelt Canon-kamera. En betalingstjeneste kan være påkrævet for at få adgang til alle de højere funktioner og eksport af codecs.
  2. Kan kræve den seneste firmwareopdatering for VR-kompatibilitet

    BEMÆRK: DENNE VR-SYSTEMSOFTWARE KAN AFVIGE FRA DET KOMMERCIELLE PRODUKT.