Canon imagePROGRAF PRO-1000

Gør dine billeder levende med en fremragende A2-skrivebordsprinter

Få print i iøjnefaldende kvalitet med imagePROGRAF PRO-1000 A2 – en skrivebordsprinter, der gengiver flotte farver og mange detaljer. Et avanceret system med 12 blæktanke gør dine billeder levende.

Magien ved blæk på papir

Se filmen nedenfor for at opdage de forbløffende egenskaber ved imagePROGRAF PRO-1000, og hør topfotograf og Canon Explorer Clive Booth forklare, hvordan hans fotos blev gjort levende ved at fremstille smukke og virkningsfulde print. Som Clive Booth ganske enkelt udtrykker det, "er der noget magisk over blæk på papir."

Gengiv iøjnefaldende billedkvalitet

Ekstraordinære printresultater

Få enestående resultater, og nå nye højder med dine billeder. Ved at bevare kvaliteten og integriteten af dine fotos vil dine flotte print imponere dine kunder og give dig tillid til at fremvise og sælge dit arbejde.

PRO-1000
PRO-1000

Iøjnefaldende print op til A2

Nyd muligheden for at kunne printe iøjnefaldende billeder uden kant op til A2 uden at gå på kompromis med kvaliteten. Få glæde af hurtige printhastigheder og farvenøjagtighed. Med en række forskellige understøttede medietyper som blankt papir, mat papir, kunsttryk og canvas får du med garanti det udseende og den fremtoning, du ønsker.

Flere detaljer og farver end nogensinde før

Med et nyt LUCIA PRO-system med 12 blæktanke bliver dine billeder gengivet troværdigt som print. Et nyudviklet materiale med mikrokapsler til LUCIA PRO-blæk opnår bedre farver med et bredere farverum og flere detaljer end nogensinde før. Et bredt dynamikområde og detaljer i mørke områder er med til at fremhæve alle de små finesser i din fotografering - fra print på 4x6" helt op til A2.

Forbedret lysrefleksion og reduceret "bronzing"

Canons Chroma Optimizer-blækteknologi hjælper med at opnå ensartede blanke overflader, når der printes på blankt papir. Chroma Optimizer anvendes over hele det printede billede og regulerer overfladerefleksion, så farver gengives naturligt i det færdige print. Dermed får billederne dyb sort tæthed og forhindrer uønsket "bronzing" i dine print.

PRO-1000
PRO-1000

Flotte print i sort/hvid

Du kan fremstille fantastiske print i sort/hvid med neutrale toner takket være LUCIA PRO-blæksystemets fire dedikerede monokrome blæktanke - fotosort, matsort, grå, fotogrå.

Hurtige resultater med utrolig brugervenlighed

PRO-1000

Professionelt og funktionelt design

imagePROGRAF PRO-1000-printeren arver den røde linje, som man også finder i EOS-serien – et symbol på enestående kvalitet. Med et professionelt og funktionelt design vil denne skrivebordsmodel med garanti inspirere både professionelle fotografer og hobbyfotografer. Den har et solidt kabinet, som sikrer nøjagtig blækaffyring, og en ekstra manuel fremføringsbakke giver dig mulighed for at arbejde med kraftigere papirtyper.

Øget effektivitet ved print af store mængder

Store blæktanke på 80 ml mindsker behovet for hyppig udskiftning af blæktanke, og en vedligeholdelsespatron, der er nem at udskifte, øger effektiviteten for print af store mængder. Alle 12 blæktanke er nemme at sætte i fra fronten af printeren og er gemt bag et låg, der kan lukkes ned.

PRO-1000

Spar blæk og tid

Eksklusive matsorte og fotosorte dyser forhindrer spild af blæk og tid, når der skiftes medietype.

PRO-1000

PRO-1000

Perfekt workflow fra input til output

Printworkflow med Canon Explorer Clive Booth

PRO-1000

Fleksible indstillinger og farvestyring

Canons Print Studio Pro-plug-in indeholder et nyt skærmlayout, der gør det lettere for dig at justere printeren, papiret, layoutet og farveindstillingerne, så du kan levere print i bedste kvalitet. Du kan oprette foretrukne farveindstillinger, som du føler dig tryg ved, og du kan vende tilbage til dem igen og igen. Farvestyring er nemmere end nogensinde før med et enkelt felt til valg af ICC-profil, rendering intent og en helt ny funktion til aktivering af skærmkorrektur.

Opdateret Print Studio Pro-plug-in

Print Studio Pro-plug-in er det perfekte link mellem dine billeder og det endelige print. Plug-in’ets nye funktion "Kontrastgengivelse" giver billeder med mange detaljer, som kan printes med utrolig skarphed og klarhed.

Øget brugervenlighed i workflowet

Bliv mere produktiv og effektiv med trådløs tilslutning og forbindelse til cloud-tjenester. Download Canons PRINT-app på din iOS- eller Android-enhed, eller print via din pc eller bærbare computers Wi-Fi-forbindelse. På PictBridge-kompatible kameraer kan du endda printe direkte via Wi-Fi.

PRO-1000

PRO-1000

Canons "Crystal-fidelity"-workflow

imagePROGRAF PRO-1000 giver brugere af Canon EOS-kameraer mulighed for at printe deres billeder med ro i sindet ved at bruge foto- og printprogrammer, der er udviklet til formålet: Digital Photo Professional og Print Studio-plugin. Dette unikke Canon-input/output-workflow giver brugerne mulighed for at redigere og printe deres Canon EOS-billeder, samtidig med at de beholder de oprindelige detaljer og den oprindelige skarphed fra første optagelse.

PRO-1000

Canon Explorer Clive Booths bedste tips til print

Galleriet

Specifikationer

f/1.8-2.8

Chroma Optimizer

CMOS 1,0-type-ikon

Brugervenligt farvedisplay

DIGIC 7

Udskift kun den blæktank, der er løbet tør

Full HD 60p

Holdbart pigmentblæk

Prints up to A2

Printer op til A2

Micro ink droplets for precise print

Mikroskopiske blækdråber giver nøjagtige print

Wi-Fi & Ethernet connectivity

Wi-Fi- og Ethernet-tilslutning

Print plug-in for photo applications

Print-plugin til fotoredigeringsprogrammer

Kassens indhold

Priser

Anbefalet til dig