PIXMA-kvalitet og -hastighed

Vores PIXMA-serie er designet til at opnå den højeste printkvalitet. Kombinationen af unikke printteknologier sammen med Canons blækpatroner og papir sikrer enestående, professionel kvalitet.

quality-banner-310x180_v2.png

FINE-teknologi

Oplev dine billeder med fantastiske detaljer

FINE er Canons unikke printhovedteknologi i hjertet af alle PIXMA-printere og muliggør hurtig fotoprint med enestående detaljer. Den høje nøjagtighed for blækplacering opnås med brug af en lang række tæt placerede mikroskopiske blækdyser, der er fremstillet ved en fotolitografisk proces.

Hybrid blæksystem

Knivskarp tekst og livlige farver i fotos

Mange PIXMA-printere anvender farvet blæk og pigmenteret sort blæk for overlegen farvegengivelse i grafik og knivskarp tekst i dokumenter. Farveblæk bruges til fotoprint i enestående kvalitet med levende farver, mens sort pigmentblæk producerer klare, knivskarpe print af små bogstaver og skarpe linjer.

hybrid-inks-banner-370x180.png
photo-inks-banner-370x180.png

Fotoblæk

Holdbare kvalitetsfotos derhjemme

Bevar minderne i en menneskealder. En kombination af originalt Canon-blæk og Canon-fotopapir får det bedste ud af FINE-printhovedteknologiens enestående printevner, hvilket resulterer i mere levende og smukke fotos, som modstår misfarvning i længere tid.

ChromaLife100+-blæksystemet giver bedre farvegengivelse, dybere sort og dermed mere levende billeder. Print kan holde i mere end 200 år i fotoalbummet, ca. 40 år bag glas (lysbestandig) og 10 år uden glas (gasbestandig).