Hvorfor ikke printe selv?

Der er en klar tendens til, at flere virksomheder selv printer plakater, tegninger og bannere

Bestil gratis inspirationspakke

Øg effektiviteten og lønsomheden, ved selv at printe i store formater

Flere og flere virksomheder får øjnene op for de fordele, man opnår ved selv at printe i store formater. Mange nævner uafhængigheden af eksterne leverandører som én af de vigtigste årsager til at investere i en storformatprinter.
Canon tilbyder storformat-løsninger til alle tænkelige formål og behov. Vi dækker alle brancher - lige fra byggeri og fremstilling, detail og fritidssektoren, trykkerier og printshops til de mest krævende fotografer og kunstnere.

Bestil gratis inspirationspakke
Canon imagePROGRAF PRO is printet a beautiful picture

Se Søren Solkær fortælle om sit arbejde med print i store formater

Bliv klogere på hvordan den succesfulde fotograf Søren Solkær mikser det kunstneriske med det kommercielle i hans arbejde med foto og print. Og hør hvordan Canons imagePROGRAF-printer gør en forskel i hans hverdag.


3 fordele ved at vælge en TM-storformatsprinter

Opdag tre af de unikke fordelene ved at printe med en storformatprinter fra Canons TM-serien, f.eks. den vandfaste blæktype og muligheden for at printe til kant.


Udskriv og montér en roll up på under 15 minutter

Se, hvordan du kan udskrive og montere en roll-up på under 15 minutter. Det eneste du skal bruge er: en imagePROGRAF-printer, et medie at printe på og en roll up kassette.


Print til kant med Canon storformatprinter

Se hvor nemt og enkelt du printer flotte plakater, roll-ups og fotos helt uden hvide kanter med Canon storformatprintere.


VIL DU HØRE MERE?

Hvilke dokumenttyper bruger du?

Der er mange gode grunde til selv at printe i store formater. Her er de tre vigtigste:

Ubegrænset muligheder med Canon

Du kan printe på mange typer af papir og medier. Alt fra almindelig 80 g/m2 papir, til mat plakat-papir, halv- og helblanke fotopapirer, roll-up film, banner-materialer til inden- og udendørsbrug, selvklæbende folier til f.eks. vinduesklæb og meget mere.

Bestil gratis inspirationspakke
Canon-imagePRO-PRO-6100s-P4P-HR-960x960

Eksempler på udgifter til blæk og papir

Prisen på et print varierer efter printermodel, medietype og dækflade. Her ser du en række eksempler på konkrete udgifter til blæk og papir ved print på forskellige printermodeller, medietyper og dækflader. Priserne er opgivet ekskl. moms og alle print er i formatet 500x700mm.

VIL DU HØRE MERE?

Relaterede løsninger