Objektiver til EOS M

Canon Mount Adapter EF-EOS M

Montér et EF-objektiv på dit EOS M uden at miste kvalitet eller hastighed med denne lette objektivadapter.

Fordele

 • Lille, let EF-EOS-M-monteringsadapter til EOS M

 • Kompatibel med hele sortimentet

 • Aftageligt stativbeslag

Funktioner

 • Lille og let EF-M-monteringsadapter

  Den lille og lette EF-M-monteringsadapter, der passer til EOS M, er nem at have med overalt. Du kan bruge EF-M-fatningen på dit EOS M til at montere et hvilket som helst af Canons omfattende udvalg af EOS-systemets objektiver - så får du adgang til en verden af kreative muligheder.

 • Kompatibel med alle Canons EF- og EF-S-objektiver

  Udvid dit EOS M-system, og udforsk din kreativitet EF-M-monteringsadapteren giver dig fuld adgang til hele spektret af Canon EF- og EF-S-objektiver, så du kan benytte dine eksisterende objektiver og afprøve nye for at få de billeder, du ønsker. Det omfattende udvalg omfatter objektiver med fast brændevidde og zoomobjektiver, der dækker et brændviddeområde fra 8mm til 800mm, så du kan indfange alt fra fantastiske, brede landskaber til smukke, ekstreme telefotooptagelser af dyreliv. Du kan også eksperimentere med specialobjektiver, som f.eks. et makroobjektiv, som lader dig optage enestående nærbilleder af de skjulte detaljer i hverdagen, eller et fiskeøjeobjektiv for at skabe unikke fotografiske effekter.

 • Aftageligt stativbeslag

  For at sikre smukke billeder med mindre sløring og perfekt kamerabalance, mens du tager billedet, omfatter EF-EOS M-monteringsadapteren et aftageligt stativbeslag, som gør det muligt at støtte tunge objektiver på et stativ.

Canon Mount Adapter EF-EOS M
Bedømmelser og anmeldelser