Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM

EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM

Ved at kombinere et omfattende zoomområde med vidvinkel og telefoto samt 4-trins billedstabilisering leverer EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM enestående ydeevne og fleksibilitet.

Fordele

  • Højtydende allround 5.6x 24-136mm EF-S-standardzoom
  • 4-trins billedstabilisering
  • Automatisk panorering og stativregistrering
  • Mindste fokuseringsafstand: 0,35 m
  • UD og asfæriske linseelementer
  • Super Spectra-belægninger
  • Blænde med 7 lameller
  • Modlysblænde (tilbehør)

Funktioner

Kig nærmere på Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM

Fleksibel vidvinkelzoom med høj ydeevne


Med et effektivt brændviddeområde på ca. 24-136 mm (35mm-ækvivalent) er EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM et objektiv, som leverer fremragende fleksibilitet samtidig med usædvanlig billedkvalitet. Med en større vidvinkel end mange sammenlignelige objektiver indfanger det mere af scenen og giver en bedre fornemmelse af rum og perspektiv i dine fotografier.

Billedstabilisering


EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM har Canons 4-trins billedstabilisering (IS). Ideelt til håndholdt arbejde, da IS-funktionen gør det muligt at benytte lukkertider op til 4 trin langsommere uden at give slørede billeder. Billedstabilisering hjælper, når du optager i svagt lys eller fra køretøjer i bevægelse.

Stærk ydeevne bag smukt ydre


EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM har en struktur-finish, som giver et eksklusivt udseende, der passer til dit EOS-kamera.

Ultrahurtig, ultrastille autofokus


Den ultrasoniske motor (USM) af ringtypen bruger ultrasoniske frekvensvibrationer til hurtig, næsten lydløs autofokus. Den ultrasoniske motor af ringtypen giver vedvarende manuel fokusstyring uden at skulle skifte ud af autofokus, hvilket gør den mere brugervenlig.

Super Spectra-belægninger


Linseelementer er behandlet med Canons Super Spectra-belægning, der undertrykker overstråling (flare) og forhindrer billedtræk (ghosting), som lettere opstår med digitalkameraer pga. refleksion fra billedsensoren. Canons Super Spectra-belægning hjælper også med at give ægte farvebalance og øge kontrasten for levende, naturtro billeder.

Kreativ baggrundssløring


En cirkulær blænde med 7 lameller gør det muligt for fotografer at opnå en smuk baggrundssløring, hvilket er ideelt til at isolere dit motiv fra baggrunden.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM, dets funktioner og hvad det kan.

Billedgalleri

Se galleri

Related Products

Vidvinkelobjektiver

Opnå et bredere synsfelt, og få mere med i billedet med vores udvalg af vidvinkelobjektiver.