Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM

EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM

Ægte frihed til komposition i et let og kompakt objektiv med hurtig fokusering. EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM er et fremragende allround-objektiv til EOS-kameraer med EF-S-fatning.

Fordele

  • Fremragende zoomområde til alle kamerahuse med EF-S-fatning
  • Uovertruffen billedkvalitet
  • Let og kompakt
  • Billedstabilisering - kompensering i op til tre trin
  • Hurtig og næsten lydløs USM AF
  • Super Spectra-belægninger
  • Cirkulær blænde
  • Eksklusiv modlysblænde (tilbehør)

Funktioner

Kig nærmere på Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM

Allround-objektivet med IS


EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM giver et effektivt brændviddeinterval på ca. 27-136 mm i 35 mm-format. Det giver rigtig mange kompositionsmuligheder og gør det til et perfekt allround-objektiv, som giver dig mulighed for at udtrykke din kreativitet i mange forskellige optagesituationer.

Let og hurtigt


EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM er lille og let, hvilket gør det ideelt til fotografering i hurtig bevægelse og rejser, hvor det er upraktisk at slæbe på en tung taske med udstyr. En ultrasonisk motor af ringtypen arbejder harmonisk sammen med EOS-kameraer med EF-S-fatning for at levere superhurtig og præcis autofokus samt intelligent sporing - med fuld manuel styring på ethvert tidspunkt.

Bevar roen


Billedstabiliseringsteknologien kompenserer for tre fulde trin, hvilket giver objektivet en effektiv maksimal blænde på f/1.4-2.0 - fremragende til håndholdt og svagt belyst fotografering.

Designet til digital


Objektivet er specifikt designet til digital fotografering og har særligt udformede objektivelementer samt Super Spectra-belægninger for at forhindre reflekser og overstråling, hvilket kan forårsages af refleksioner fra kameraets sensorer. En eksklusiv modlysblænde (tilbehør) kan reducere forekomsten af overstråling yderligere.

Baggrundssløring


En cirkulær blænde giver en behagelig baggrundssløring ved optagelse med bred blænde - ideelt til at skabe en fornemmelse af dybde og få motivet eller modellen til at træde tydeligere frem mod baggrunden.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM, dets funktioner og hvad det kan.

EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM Bedømmelser og anmeldelser

Billedgalleri

Se galleri

Related Products

Kan vi hjælpe dig med at vælge dit næste objektiv?

Vores objektivvælger vil føre dig gennem vores udvalg af objektiver og hjælper dig med at finde det perfekte match for dig og dit EOS-kamera.