Canon EF 800mm f/5.6L IS USM

EF 800mm f/5.6L IS USM

Magnesiumlegeringen gør EF 800 mm f/5.6L IS USM til en let super-telefoto-mulighed. Overlegen Canon-optik giver fremragende billedkvalitet, samtidig med at objektivets dimensioner minimeres.

Fordele

  • L-serie-konstruktion
  • 4-trins billedstabilisering med stativregistrering
  • Fluorit-, UD- og Super UD-linseelementer
  • 4,5 kg magnesiumlegeringskrop
  • Super Spectra-objektivcoating
  • Ring USM-autofokus med mulighed for manuel fokusering

Funktioner

Kig nærmere på Canon EF 800mm f/5.6L IS USM

L-serie-konstruktion


EF 800mm f/5.6L IS USM inkorporerer Canons højeste standard for præcisionsoptik. L-serien er Canons flagskib inden for objektiver og kombinerer enestående billedkvalitet med stor brugervenlighed. Forsegling mod støv og fugt beskytter effektivt mod vind og vejr, selv under ekstreme forhold.

4-trins billedstabilisering (Image Stabilizer)


Canons 4-trins billedstabiliseringsteknologi gør det muligt at benytte lukkertider fire trin længere end normalt uden at billederne rystes. Automatisk panoreringsdetektion kobler billedstabilisering fra på det vandrette eller lodrette plan, når det registreres, at du bruger kameraet til at følge et motiv i bevægelse. Stativregistrering forbedrer automatisk billedstabiliseringsfunktionen ved optagelse på et stativ.

Asfæriske elementer, fluorit-, UD- og Super UD-elementer


Objektivet er udstyret med fire særlige optiske elementer for at sikre optimal visuel ydelse: Asfæriske elementer for at korrigere sfærisk aberration, og dioptriske fluorit-, UD og Super UD- (ultra-low dispersion) elementer for at eliminere sekundær kromatisk aberration. Resultatet er skarpe, kontrastrige kvalitetsbilleder fra billedhjørne til billedhjørne uden forvrængning.

Magnesiumlegering


Med sine kun 4,5 kg er EF 800 mm f/5.6L IS USM et forholdsvis let super-telefotoobjektiv, der egner sig til begrænset håndholdt optagelse. Magnesiumlegeringen holder vægten på et niveau, der svarer til kortere telefotoobjektiver.

Ring USM-autofokus med manuel efterjustering


Canons ringtype USM-autofokussystem benytter ultrasoniske vibrationer til hurtig, præcis og nærmest lydløs betjening med fremragende positioneringskontrol. Objektivet kan til hver en tid efterfokuseres manuelt på den store fokusring, der ikke bevæger sig under autofokus. Det giver fotografen lejlighed til at flytte fokus, når det ønskes. Der er også forudstillet fokus som den, der allerede findes på EF 300 mm f/2.8L IS USM, og som giver mulighed for at vælge og gemme en bestemt fokusposition, til øjeblikkeligt genkald efter behov.

Super Spectra coating


Super Spectra coating bidrager til at sikre en præcis farvegengivelse og høj kontrast og undertrykker desuden overstråling og reflekser ved at absorbere det lyse, der ellers ville være reflekteret fra de enkelte linser og digitale EOS-sensorer.

Cirkulær blænde


Den cirkulære blændeåbning betyder pæn, glat bokeh (uskarp baggrund) – en glimrende måde at få motivet til at stå frem ved store blænder.

Produktspecifikationer

Få mere at vide om Canon EF 800mm f/5.6L IS USM, dets funktioner og hvad det kan.

Billedgalleri

Se galleri

Related Products

Kan vi hjælpe dig med at vælge dit næste objektiv?

Vores objektivvælger vil føre dig gennem vores udvalg af objektiver og hjælper dig med at finde det perfekte match for dig og dit EOS-kamera.

Super_Tele_lenses_bird

Lyst til at blive klogere

Blev endnu med til at arbejde med billeder og video og bliv klogere på hvordan du får det optimale ud af dit Canon-produkt.

Bok et møde med en Canon expert

Vidvinkelobjektiver

Opnå et bredere synsfelt, og få mere med i billedet med vores udvalg af vidvinkelobjektiver.